engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

bra helg!

Kategori: Allmänt

Vi vann matchen i lördags, inte alls så bra motstånd faktiskt.. Efter matchen åkte vi tillbaka 2h resan till campus, vi åt middag på bussen och mest chillade så man inte skulle va för trött senare. Vi kom tillbaka till campus runt 8 och vi började fixa oss osv direkt. Vi drack lite på dormsen och drog sen till cityside till några av killarnas lägenhet där det var fest. Så sjukt för alla lägenheter är ju identiska så jag och Elin fick massa flashbacks från den första festen när vi kom dit och fick senare under kvällen höra att vi var på ett helt annat ställe sist, haha chock!! Vid halv 1 kom partybussen som tog oss downtown, det var lika roligt med bussen denna gång! Utekvällen var också helt jättelyckad med sjukt bra musik och mycket dans tillsammans med alla sköna människor, underbart. 
 
Vaknade precis innan brunchen öppnade imorse, som att jag har en inbyggd väckarklocka, perfekt i must say.. Jag åt omelett och gjorde mig en våffla till efterrätt, perfekt "dagenefter" mat. Därefter gick vi till poolen och hängde där några timmar. Faktiskt väldigt roligt, jag och Lee  en kille på fotbollslaget stog och kickade bollen till varandra hur länge som helst, sen stog vi på varsin sida av poolen och kickade bollen över (vi fick använda oss av studsar dock, var svårt ändå), hur kul som helst faktiskt Plus solning på köpet! 
Annars har jag pluggat massa micro inför mitt prov imorgon, samt gjort lite andra läxor. Känns som att jag har pluggat mycket men skulle behövt pluggat dubbelt så mycket. Istället drog jag och Jo med några tennistjejer och volleyball och va det var till en av tennistjejernas lägenhet för grill, houka, häng och musik osv- ändå värt avslut på veckan så jag ska inte klaga. Alltid kul med lite nytt folk också :) Tog med datorn dit i hopp om att få något gjort men icke..kunde man väl nästan ha kunnat gissa! 
Nu ska jag försöka få in något i skallen men klockan är snart 12 och verkligen läggdags så vet inte om det är värt det ens...menmen Godnatt på er! 
 
Sammanfattning dårå: klart bästa helgen på länge! 

trivs bra här

Kategori: Allmänt










fun friday

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 8 OCH..lyssna nu..gick upp för att tvätta, helt själv! torktumlade kläderna också :) slut på det roliga.
Träningen imorse var väldigt soft eftersom vi hade match igår och har match imorgon. Efter träningen låg vi vid poolen ett tag innan jag och Elin gick till gymmet ett tag för det molnade på lite. 
Vid 4 drog vi till sterlings (lägenheten där 5 från laget bor för att klargöra), för att äta vår efterlängtade palt, Elin och Filippa hade inte smakat det tidigare men båda tyckte det var supergott! Vi såg väl mest på när Jokki och Linnea lagade maten hehe... vi var ett ruuligt sällskap vid sidan av iallafall. Det blev ett rätt stort middagsgäng ändå på 9 personer, varav Val, enda amerikanaren som som sagt älskar palt haha så rolig.. 
Efter palten var alla svinmätta men då var det dags för efterrätt som Fanny hade gjort, banoffeepaj, hade aldrig hört talats om det tidigare men det var helt underbart gott också........googla så får ni se vad det är om ni inte redan vet, min nya favvo!! 
Det blev en sjukt rolig kväll med mycket internt hyss som är svårt att dela med sig av här Men kul var det iallafall! så länge det varade.. Vi freshies drog hem drygt 8 för att plugga NERDS medan de andra drog till de andra för att se film o mysa vidare. 
Ändå värt att jag gick hem för har fått en del gjort ändå, llär nämligen inte bli så mycket plugg gjort imorgon då vi har bortamatch och åker härifrån redan vid 10 och kommer tillbaka senare på kvällen och DÅÅ e de ju dags för party :D så söndag tror jag inte heller kommer bli så effektivt läxmässigt. 
SJUKT TAGGAD för imorgon iallaffall :D puss och godnatt alla fredagsfestare 

första matchen i conference

Kategori: Allmänt

Hade lektion kl 8 imorse och sen var de ju då helg, bästa! gick och åt frulle och sen tillbaka till rummet och pluggade woho stolt!
 kl 12.30 åkte bussen mot vart vi nu åkte..2 h 55 min tog det iallafall. Vi vann matchen med 11-1 och det var en riktigt rolig match att spela! vi ledde med 3-0 men matchen hade vart ganska slö länge och så byter han inte in mig förrän det är 3 minuter kvar fett oskön..  lyckades dock göra 2 mål och 1 assist under de 3 minuterna i han..lol. startade andra halvlek och spelade 25 min, det blev 2 till mål och 3 el 2 assist till. Ändå nöjd med den statistiken på ca 30 min totalt. Hoppas på en startplats nästa match, eller åtminstone lite mer speltid! Kändes jättebra för jag och min forwardspartner hittade varandra hur bra som helst idag vilket gör de hela mycket roligare! 
Folk köpte lite olika till middag, pizza/ mac n cheese/ fried chicken /sushi you name it. Vi åt på bussen, vi sitter fortfarande på bussen och kommer typ inte hem förrän 11-12 nånting, väldigt slött faktiskt men jag vill inte sova nu för då kommer jag väl inte kunna sova när vi kommer hem..  tur att man inte har skola imorgon! enda som är är träning kl 11 :) 
seeen ska vi göra palt hos sterlings, Sjuukt taggad haha så jävla nice med lite norrländskt folk här på laget!! sen blir det filmkväll hos några andra i laget, blir nog en helt toppenfredag, bra uppladdning inför lördag då vi har match nr 2! vi ska försöka hinna med att åka till mallet imorgon också för lite shopping skulle vara sjukt värt  men vi får se. 
Nu checkar jag ut godnatt! 

bilder fr senaste dagarna

Kategori: Allmänt


😂











typ nästan helg!

Kategori: Allmänt

Ska inte skriva så långt idag.....
Spelade tennis för första gången på så sjukt himla länge idag.. Första gången var när jag var i spanien med pappa när jag var typ 12 år och det räknas ju knappt..har verkligen velat spela så himla många ggr efter det för de verkar så roligt men det har aldrig hänt, men idag så :D däremot sög alla lol... jävla amerikanare asssooo, nejdå jag var inget proffs heller erkännerjag.. + vid middagen  bjöd caf på massa glass och oreos o kakor o nötter o jordgubbar o kolasås och aallt som vi proppa i oss så vi va lite mätte sådär, dumt att spela precis efter.. Meen Fick lite övning så nästa vecka lär de bli att utmana en av tennistjejerna, lär gå finemang jag tror på mig själv!

Efter tennisen gick jag Claudia och Jo och hyrde en film på publix, "the perks of being a wallflower", herregud va bra den var och va mysigt vi hade som skedade alla tre på en madrass på golvet i mörkret och gav lite massager osv, lovely! Jag som verkligen hade tänkt plugga nu ikväll för att slippa det resten av veckan men blev inte riktigt så :( menmen jag är i min säng och klockan är bara 11 drygt, wohoo.
Skulle vilja påstå att jag nästan har helg nu ocksåå :D har en lektion kl 8 imorgon dock men den är bara 50 minuter....... vi har  även match imorgon så vi drar från skolan 12.30 så jag missar min 2-klass imorgon YES fuck Tuttle och sin management. Kan egentligen gå på lektionen 9.30 men vi har ju faktiskt lämnat in papper om att vi tydligen kommer missa lektionen imorgon som lärarn även skrivit på så vi bestämde oss för att ingen går på lektionen, win we dont mind! Kanske blir lite plugg imorgonbitti dårå istället för att kompensera upp för ikväll... WHO KNOWS!
Skaa bli så sjukt kul att vår conference drar igång imorgon iallafalll!!! Alltså serien här, vene den kallas väl typ conference, hur som helst..ska bli askul och alla är astaggade så nu jävlar kör viiiii!! Go Wooods
 
Och så blev de ett långt inlägg ändå...........Godnatt!! 

lovely tuesday

Kategori: Allmänt

Måste säga det alltså... inte för att det liksom händer något jättespeciellt sådär här egentligen men kan ändå inte INTE älska livet när jag är här, det är så jävla underbart..... Jag, Jo och Erin var på Chili's och åt middag ikväll, us jo's åt quesadillas och Erin åt ribs, var sjukt gott faktiskt och vi hade det micket trevligt! Saknat vårt vännerhäng o bara have a good time  
Efter det har ja o Jo pluggat marketing inför provet imorgon och bara hängt, have missed my Jo-bonding, vi har inte umgåtts på heela helgen buhu, så äntligen!!
 
Fick tillbaka management-resultat idag o fick 89 jeeez sjukt nöjd faktiskt....... speciellt när Jo innan sagt att hon fått 72, hehe lol taskigt av mig.. in HIS face också att jag fick så bra när han jävlades med mig och lät mig sitta en halvmeter från han under provet för att inte fuska, vem vet nästa prov kanske jag faktiskt får sitta vid de vanliga bänkarna.. 
Träningen idag var faktiskt väldigt nice också, orkar inte riktigt förklara vad vi gjorde riktigt för vet faktiskt inte men det var kul och det kändes bra bara. Vi avslutade med en halvtimme match som också gick braoo, däremot blev ja sjukt trött, känner att man inte spelat på ett braa tag! 
 
Dagens låt är Michael Jacksons P.Y.T- definitivt min o Jos nya duosång. 

Godnatt folket 

ny vecka!

Kategori: Allmänt

Haft tre lektioner idag varav redovisning på den första lektionen i micro imorse, oh herregud vad dåliga vi var... de andra grupperna kan jag inte riktigt uttala mig om för jag lyssnade nog inte en enda sekund av vad folk redovisade om,jättetaskigt? nee... tror inte nån lyssnade på de andras redovisningar faktiskt! undantag lärarn uppenbarligen.

Det var molnigt under träningen vilket var skönt såklart  men det var så himla fuktigt så det vart så sjukt svettigt.. och så är dunny jätteoskön och vägrar släppa mig och Jo innan för vi har lektion 12.30 då träningen slutar, vi fick gå typ 12.26 och hann man duscha och så på de 4 minutrarna eller? ICKE. och tiden med hollie idag på träningen spenderades mestadels på marken i jorden så var helt jätteskitig också, urghh arg........... hade två lektioner på rad där jag satt helt jordig och svettig, mmmm tror alla ville vara jättenära mig! 

Efter skolan gick jag hem och duschade tillslut och sen nappade jag, alltid favvostunden varje dag. Har pluggat mycket marketing både innan och efter middagen, prov onsdag.. Har även varit på gymmet, första gången jag är där nu såhär på kvällen, faktiskt riktigt nice. Däremot tappade jag en 35 pounds vikt på en järnställning och mitt pek och långfinger klämdes emellan, gash nästan tårögd där... 
Just nu spöregnar det så hoppas på bättre väder imorgon :) 
 
BTWinfo: sjukt bra låt som elin visade mig i helgen också är beyonces "Schoolin' life"- sjuukt skönt drag
GODNATT

slappslappslapp

Kategori: Allmänt

blev chillkväll i bolt och hannas lägenhet igårkväll med film och kladdkaka, herregud så himla god den var!! 
vi tog faktiskt en promenad dit..första eller kanske andra gången på hela långa tiden jag vart här som jag tog en promenad som var längre än 5 minuter...bilen är ju folks bästavän här! 

idag söndag har vart största slappdagen... har gymmat, ätit, och pluggat huuur länge som helst( och känner ändå att jag borde suttit ännu lite längre), jävligt korkat o skjuta upp allt jobb till söndagen när ja haft hela jävla helgen ledigt.. ajjjjja! 
kvällen avslutades i vår otroligt obekväma soffa med claudia och "hunger games", ändå värt avslut på veckan. 
nu: dags att sova godnatt :) 

chill fredag

Kategori: Allmänt

Alla lyckades ta igenom träningen igår vilket var roligt att se..vi pushade varandra och tillsammans klarade vi det trots att i princip alla vart ute natten innan, enda som hade det lite jobbigt var filippa hahaha..hon var lagom borta och fick till och med strafflöp en gång. Menmen! Hollie var där också, hon valde rätt dag lol.. 
Efter träningen la jag mig vid poolen helt själv, var sjukt nice faktiskt och bara ligga och halvsova och lyssna på musik, och bränna sig lite.. hittade varken solkrämen eller oljan så fick sola utan. Det gick bra men var lite fint tomatröd i ansiktet på kvällen.
Det blev en väldigt lyckad kväll också. Hela mitt dorm åkte med Jokki och Stinne downtown för att världens godaste sushi helt sjukt.... sen gick vi till victoria secret där jag köpte flera bodysplash och lotion, så nu kommer jag äntligen lukta lite gott! efter snart 2 månader..LOL. Efter victoria secret gick vi till TuttiFrutti där vi åt Frozen yoghurt, också så gott så man dör... provade cinnamon bun, blueberry, smultron vad det nu heter..och vanilla, toppade med oreo, cheesecake, brownie, choklad, nötter och allt möjligt gott! Vi åt det framför bandet som spelade live på torget, var faktiskt väldigt mysigt! :) när jag kom hem gick jag i princip och la mig direkt, såg klart "cat in the hat", rolig film faktiskt! 
Imorse vaknade jag 9.30, sovmorgon! gick till gymmet men de hade inte öppnat så körde lite intervaller och så innan jag gick dit igen, skönt att ha träningen gjord tidigt. 
Har legat vid poolen idag igen några timmar, så himla skönt och bara slappa...  sen gick jag ändå och la mig 2 timmar när jag kom in. Är fortfarande trött men måste typ gå ut ikväll för Jo fyller ju år!!! Blir ett spanskt ställe isåfall vilket skulle va skitkuul.... men måste plugga nu men jag har fastnat i en lång konversation med Claudia så får se hur bra det kommer gå med plugget..hatar att skriva essays jag är sämst på det buhuuuu ingen motivation alls!!!
Hoppas alla där hemmahar haft en grym lördag iallafall :D 

SÅ sammanfattning: mustacherna gjorde väl vår kväll!

Kategori: Allmänt

 
 

onsdag/torsdag

Kategori: Allmänt

Igår var första träningen på länge, det blev dock ingen fotbollsträning för regnet fortsatte ösa även igår, jävla septemberregnmånad.. Blev träning i gympahallen med Hollie, känns att man inte haft henne, eller träning över huvudtaget på ett tag för de var rätt jobbigt asssåå! men de funkade :) 
Var sjukt sugen på att bara se film igårkväll i sängen men blev lite halvt medtvingad på party, eller det var ju mitt eget val och fick jääättemycket beslutsångest och Jo var lagom jobbig och tjatade grande så jag hängde på! Skjutsade alla i Tiffs bil dit wopppaa första gången jag körde nu i USA!! vet inte ens om jag får köra?.. aja det var inga bilar ute så det var lugnt hehe, skönt att bilen var automat också! :) drog hem väldigt tidigt för jag var den enda nyktra och jag hade lektion 8 imorse. Lektionen var ganska kul eller nej.. men för vi hade någon föreläsare där som pratade om "american government" och hela första raden satt med huvudena i händerna och sov, haha han kom fram och banka folk i skallarna och bad dom vakna, sen kom han med en skål godis och sa "i always carry this bowl of candy with me because I know my students need sugar to not fall asleep, anyone want some candy?" haha alla tröttmössor plockade på sig massa var iallafall.. 

Träning idag ute, ÄNTLIGEN! det var fruktansvärt varmt dock men jag kan helt ärligt säga att jag saknat den varma brisen när man kliver utanför dörren mot planen- ganska ansträngande träning dock men rolig som tusan med mycket mindrelags-spel :) 
Hade även management prov idag på 75 frågor som var så himla svårt.. och självklart bad han mig komma fram och sitta vid hans bord LOL han litar verkligen inte på mig, jävla hater asså!! 

Nu taggar vi inför Taco Vida, tydligen på torsdagar drar jättemånga från skolan till ett tacoställe här breve skolan precis och drinkarna kostar typ 2-3 dollar och de ställer upp beerpong bord och spelar musik osv, asnajjs ska det bli! :D det är även ladies-night på Houka (ett uteställe) ikväll så gratis drinkar för oss! Får se dock.. tror jag ska sluta dricka tidigt eftersom det är träning imorgon kl 11, får se hur länge jag kommer hålla fast vid den teorin hmm... SÅ JÄVLA SKÖNT ATT JAG INTE HAR SKOLA PÅ FREDAGAR IALLAFALL OCH ATT DET ÄR OFFICIELLT HELG FÖRÖVRIGT! hoppas ikväll blir lyckat iallafall, helt övertygad om det! sses i dimmorna adios partypeeps

regntisdag

Kategori: Allmänt

Hade ju hoppats på sol idag då jag hade så lång ledig tid MEN ICKE, det regnade supermycket hela dagen idag också.. Komigen nu West Palm vafan leverera lite sol innan man tappar hela brännan.. (och kanske bestämmer att åka hem till sverige igen..) JOKE, skulle aldrig åka hem till kylan nu!! 

Har ju inte haft träning idag heller så jag gymmade, och så var jag i skolan lite..och så har jag pluggat, och spelat volleyball, och tittat på skolans volleyballag som hade match, och vann! seeen har ja inte gjort så mycket mer, spännande huh! IMORGON är det äntligen träning igen! tänk att man faktiskt längtar efter en träning efter två dagar utan, och med hollie dessutom..är det nåt fel då eller? Har man lite abstinens då? Jag tror det. Hoppas verkligen att hon kör slut på oss för det behöver jag efter helgens alla cheatmeals och annat :) hoppas även på att vädret blir bättre imorn, fast inte mellan 11-12.30, då får de gärna vara lite moln. 

Är så trött nu så jag nästan somnar när jag skriver.. Prov i Microeconomics imorgon med värsta tantläraren i historien, lycka till till mig, TACK
Godnatt...
 
FÖRESTEN RANKADE FEMMA I LANDET NU det går bra nu kompis det går bra nu! Tydligen första gången i historien det händer så det känns så himla toppen att få vara med om det, nu gääller det bara att klättra sista biten upp till nr 1 :D 

trött måndag

Kategori: Allmänt

Har 3 lektioner på måndagar och idag var engelskan inställd WIN. Tiden vi skulle haft lektion var jag väldigt oeffektiv då jag gick till rummet för att sova istället, SÅ värt. Kändes så himla skönt med en inställd lektion också dels för att det just är måndag och vem gillar måndagar..men också för att det har varit så himla deppigt väder hela dagen med alldeles för mycket regn och oväder..Är ju även träningslediga måndag och tisdag, (lite skönt!) men det betyder ju även lite egenträning. Var på gymmet i över en timme idag och  gjorde bland annat en rumpövning med Linn och jag har så himla ont i rumpan nu när jag går, inte kul.. 
Resten av eftermiddagen/kvällen har seriöst bestått av pluggpluggplugg...både i biblioteket och hemma i dormet, både själv och med andra. och lite middag däremellan också SÅklart..och lite snacks och kaffe också-höjdpunkten alltid :)
Nu är klockan 11 och jag tror inte det kommer ge att plugga så mycket mer så det blir helt klart nästa stopp sängen för min del. Hoppas verkligen att vädret är bättre imorgon eftersom att jag har lektion till 10.50 och sen helt ledigt fram till klockan 2! Sola är så behövligt just nu så det finns inte..... 

Jag håller tummarna iallafall, nightyyy

daytonaweekend

Kategori: Allmänt






















söndag

Kategori: Allmänt

Ytterligare en lyckad helgdag! 
vårt hotellrum vaknade vid 8 imorse och  gick en ganska lång promenad på 45 minuter eller så längs stranden innan det var dags för frukost, så himla härligt! 
vi hade match idag vid 1.30 som vi vann med 2-0 vilket kändes hur bra som helst. var fruktansvärt varmt dock..... 
bussresan hem var dock ganska seg för det blev sjukt mörkt o dåligt väder med regn och blixt och allt möjligt. bussresans höjdpunkt var LÄTT pitch perfect, åh dör den filmen är verkligen så himla rolig.... 
jag har Äntligen tvättat nu också första gången på länge.. fick lite hjälp av andra Jo som också skulle tvätta (lucky) 
jag ligger nu i sängen med nytvättade lakan och örngott, bästa känslan..luktar väldigt gott här helt plötsligt! 
hoppas jag kommer sova som en prinsessa också, godnatt :) 

sjukt bra dag!

Kategori: Allmänt

Imorse hade vi volontärarbete då vi målade ett ganska rackligt hus med 3 andra lag, det var faktiskt helt okej skoj! däremot fick jag massa färg på min älsklingströja, så jävla dumt o ha den på sig.. De ansvariga var jättenöjda med vårt jobb men helt ärligt det va riktigt oklart målat alltså. 
När vi var klara åkte vi tillbaka till hotellet och gick ner till stranden och joggade typ några meter bara  innan vi stretchade. SEN allihopa....!!...såg vi delfiner woah, sillyswede tydligen men 3 stycken var det, nära land som tusan också!! 
Efter havet hängde vi de flesta även vid poolen ett tag där det var rätt skön musik, eller några få låtar var okej och värda att sjunga med i högt och tydligt!
Jag och Elin testade gymmet även på detta hotell och vi var lika ensamma denna gång, menmeen!

Klockan 6 drog vi hela laget till Tiffanys hus där maten redan var uppdukad, jag dööör vad gott det var!! Lasagne, kyckling, pasta, köttbullar i tomatsås, vitlöksbröd, sallad allt möjligt. Åt köttbullar  första gången på evigheter, verkligen lite sverigekänsla över det hela sådär :) jag sa "the meatballs were reallyy good" and tiffs father said "say that again please" and laughed, so I repeated myself. Then Tiffs mom commented with a laugh"now he is satisfied bc it was the ONLY thing he did and he just had to put them in the saucepan and heat it up.." the rest of the food is made from scratch" I just "ooops... but the other food was lovely aswell! 
Jag och Elin har varit utan sötsaker i en hel månad idag så vi proppade i oss brownies och kakor efteråt också, SÅ gott men lagom mätta sådär.. 
 
Kvällen avslutades nu med att mitt rum, jag, Jokki, Linnea, Elin och sen Sofia och Hero sprang ner till havet endast i handduk för att nakenbada. Jo hängde på ner för att fota oss och efter ett flertal misslyckade foton sprang vi ner i vattnet och badade en stunds, så himla härligt och varmt. När vi var klara springer vi upp och ska hämta handdukarna och ba var fan la vi dom.. Hm, vad gör vi nu.. Sen undrade vi var fan Jo hade tagit vägen vi märkte ju inte när hon försvann.. Vi hade inte en idé på att våra älskade lagkamrater hade tagit handdukarna heller så vi ba va i helvete!!!...vilka idioter har vart här... SEN ser vi ju hur hela laget dyker upp bakom nåt staket och garvar och har våra handdukar och springer iväg mot poolen... Det var faktiskt väldigt roligt måste jag erkänna.. Vi tänkte fuck it så vi springer upp mot poolen där dom befinner sig, Helt neck är vi och det är massa andra människor där också herregud.., jaja.. måste bjuda på sig själv ibland. Enkel sammanfattning: GRYM DAG!
Nu ska vi sova, match imorgon igen! :D 

fredag den 13

Kategori: Allmänt

Ytterligare en helg i Daytona, väldigt nice må jag säga :) Vi åkte från skolan imorse vid halv 10 imorse och kom fram vid 1 då vi åkte till Panera för lunch och sen direkt till match. Vi spelade mot ett lag som är rankade 3a i landet men det skulle ju inte stoppa oss på något sätt.. Vi ägde verkligen matchen men det där med att sätta våra chanser, något vi måste jobba på.. Med 10 minuter kvar gör det 1-0, på i princip enda chansen de har under hela matchen, så jävla oskönt.. Däremot var vi (konstigt nog kanske) det gladare laget efter matchen, de hängde med huvudena för det hade underpresterat och vi var sjukt nöjda och glada :) Vi bor på ett nytt hotell den här helgen, precis vid stranden och utsikten är helt fantastisk!! Vi har nyss ätit pizza i sängen, mmmm sjukt gott asså jag dör. 
Ska snart sova för imorgon ska vi upp lite halvtidigt och typ göra nåt volontärarbete, sen blir det mer strandhäng och sen är vi bjudna hem till Tiffany på laget (vars föräldrar bor här alltså) på middag, supertrevligt! Ser väldigt mycket fram emot morgondagen faktiskt :D
Måste ju bara nämna också att jag inte tror fredag den 13onde är så mycket otur för det har verkligen varit en bra dag. Det här var typ första matchen på evigheter som inte avbröts på grund av åska och blixtar, det har vart toppenväder hela dagen. 
Så nu fick jag det sagt, godnatt folket!! 

lite kvällskonsert på campus och lite från igårkväll!

Kategori: Allmänt













lång jävla dag

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen nu, jag tog med mig middag och åt här sjukt nice faktiskt... Har mått såå piss idag.
Både fotbollskillarna och baseballkillarna hade fest igår och vi skulle först inte gå för de va lite oklart bara så vid halv 10 satt jag i bh och shorts på rummet bara men sen bestämde vi oss för o dra ändå så en kvart senare hade ja fixat håret, sminkat mig och klätt på mig, snabb osv.. Vi drog först till Sofia utanför campus, en tjej på laget, det var jag Tiffany, Erin, Jo, Filippa, Val och sen några tennistjejer som jag inte hade träffat tidigare. Jag hade inte ens tänkt dricka heller men de gjorde jag ju.. började dricka hos dom me de andra och drog till baseballfesten runt 12, sen kom polisen dit typ ganska snabbt efter vi kommit och alla blev tysta för en stund, när polisen dragit minns jag inte riktigt hur vi kom till nästa hus men festen fortsatte i ett annat hus iallafall, det var sjukt kul med mycket dans, beerpong och bra musik! Vi kom hem runt 3 och jag hade lektion imorse kl 8, 9.30, träning 11, lektion 2.. Väldigt givande lektioner Not. Sov i några timmar när jag kom hem så mår lite bättre nu. Inget jag lär göra om en veckodag på ett tag, även fast det var väldigt kul!
Nu ikväll ska jag typ packa inför Daytona, avresa imorgon bitti klockan 9. TAGGA!! Har fortfarande inte tvättat dock.... men jag och elin kom på en sak, eller elin kom på, mycket smartare att tvätta på söndag Efter Daytona för annars kommer vi behöva tvätta både nu och sen efter och de känns ju ovärt!, så de är vad vi ska göra söndagkväll wihuu.
Tjeniixen 

lite mer bilder

Kategori: Allmänt

 

6th in the nation

Kategori: Allmänt

GLÖMDE JU BERÄTTA ATT VI IDAG GICK UPP FRÅN PLATS NUMMER 10 TILL NUMMER 6 I RANKINGEN- sååå vi är numera rankade nr 6 i landet bland alla typ 300 NAIA eller nåt, KUL! Goo Seahawks fortsätt ös så hoppas vi på ytterligare bättre plats snart :D

tuuesday

Kategori: Allmänt

Inget inlägg igår, chock! Det har faktiskt inte hänt så jättemycket ska jag tala om. Haft träningar som vanligt och gått i skolan, wohoo... Började ju en ny klass i måndags, microeconomics, så ligger lite efter där och kommer behöva göra nåt quiz som jag missat.. Läraren är lika med supertråkig och gammal och otydlig, i princip den bästa beskrivningen jag kunde komma med genom att använda endast 3 ord!

Hade första provet i Internationell Ekonomi idag (även mitt major), det var 20 frågor men det är ju bara alternativfrågor (ÄLSKAREE) så helt ärligt så jävla dåligt kan det ju inte ha gått när man kan chansa på mycket... 
 
Annars har de inte hänt jättemycket, har klippt Zacks hår, solade i ca 30 minuter igår, snålt.., ätit SÅKLART, gymmat, pluggat som tusan.. vilket jag även gör nu men det är slut på det nu. Klockan är drygt nio och jag ska gå och lägga mig för är trött som fååå just nu.. Imorgon väntar träning med Hollie, var länge sen nu så
lär dö lite. 
 
Har skjutit upp att tvätta väldigt många dagar nu också, måste veerkligen göra det innan fredagmorgon för då bär det ju av till Daytona igen för 2 till matcher. Hoppas att jag lyckas samla på mig lite kraft till det imorgon, ska fråga de andra om någon ska tvätta, alltid roligare om man är flera..... 
varsågod för ett fett intressant inlägg GODNATT 
 

matchdag

Kategori: Allmänt

Spelade ju om matchen idag, vilket var najs för vi gjorde en bättre prestation idag! Matchen avbröts pga åska med 13 minuter kvar men vi bestämde oss för att avsluta den helt för motståndarlaget var väl trötta på livet och bara ville hem! Vi vann med 3-0. 
Resten av dagen har bara vart pluggpluggplugg..fan va oskönt ändå o gå i skolan när jag tänker efter.. Och imorgon är det måndag och ja ska börja min nya klass, 9.30-10.50 så precis innan träningen, hoppas jag kommer känna någon iallafall annars får jag väl sitta i mina träningskläder helt själv och försöka fatta nåt av mikkkkroekonomin...
Skönt o komma i säng redan klockan 11 faktiskt, sov sött alla! 

blä för åska

Kategori: Allmänt

Vi hade match kl 3 idag vilket innebar att vi inte kunde göra nåt/va ute i solen eller så innan det. Det var molnigt vid matchstart så vi kände på osss att ovädret skulle komma. Vi spelar i drygt 35 minuter och såå gick åsklarmet och vi är tvugna att gå in, 30 minuters väntan..sen 30 till... och de fortsätter upp mot 2 h tills de äntligen blåser av helt. Det var helt sjukt hur det blixtra och åskan var himla högljudd, nog aldrig hört den så högt fy vad obehagligt... Meeen nu ska vi tydligen spela om matchen helt, Imorgon klockan 12.... vilket betydde att  vi heller inte kunde gå ut ikväll, Så i stort sett hade då hela dagen bara försvunnit till ingenting liksom.... men kvällen var rolig ändå, tittat 2 avsnitt miss marple med elin och sedan fortsattee kvällsroandet i dormet bredved med de brudarna vilket betydde Endast engelskt prat, har ändå kommit in i det liite nu så känns lite mer bekvämt att prata vilket är skönt! Sakta men säkert kommer skämten fram så snart ska vi nog se att de allt tycker jag är rolig, höhö :) 
Hoppas att matchen imorgon får spelas klart utan avbrott  och att vi som lag gör en bättre prestation än vad vigjorde idag. För sen väntar en heel del plugg resten av söndagen och då vill man Ickee vara på dåligt humör. Nu är klockan 1 och jag har hunnit bli hungrig igen så nu måste jag sova GODNATT 

slö fredag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en riktigt slö fredag (bortsett från mellan 1-5 då vi hade match). Matchen gick rätt okej, vi hade kunnat dra upp tempot ytterligare men en vinst är alltid en vinst, 3-1 till seahawks woho. Jag startade inte matchen vilket var tråkigt, men spelade väl drygt 30 minuter sammanlagt och under de 30 lyckades jag ändå bidra med 2 assist,(skönt).. en grov faceplant i backen som tydligen alla verkade se och ett rätt schyst fall då jag fick bollen dundrad på näsan från knappa meterns avstånd från deras mansmittback. Matchtid kl 3 så Det var fruktansvärt varmt ute, vilket kanske var lite anledningen till att vi heller  inte presterade på den nivån vi faktiskt är kapabla till. Vi har match imorgon igen, klockan 2. Hoppas på vinst i även denna match såklart, jag håller också tummarna för att vädret är lite mer humant imorgon :)
 
Man tappar lite tidsuppfattningen här eftersom jag till exempel inte har lektion på fredagar så har ju längre helg. Jag har också suttit nu helt själv som jordens offer medan de andra är i mallet och pluggat väldigt länge nu, vilket heller inte är helt normalt en fredagkväll eller.. Jag hoppade av en jättekonstig dataklass idag och valde en annan kurs "Principles of Mciroeconomics" och eftersom jag nu ligger ganska efter var jag tvungen att jobba ikapp lite, ÄNDÅ DUKTIG VA! Fast fyfaaaan för ekonomi, nära till tårar... trodde det var över efter gymnasiet.. 
 
Väntar nu på att Elin ska komma hem från mallet så vi kan titta på Miss Marple, har sett fram emot det ganska många timmar nu, känns som en perfekt avslutning på kvällen. Är så himla trött så blir nog läggdags efter det, ett avsnitt är ju 1,5 h så det blir superroo. Godnatt!  

helg igen

Kategori: Allmänt

återigen torsdag =helg!! 
hade managementtest idag igen, känner verkligen hur jag fortsätter göra bra intryck på honom.. det första han gör är att fråga mig om något jag absolut inte har något svar på ochsen två gånger under quizet så sa han till mig "ögonen på ditt papper!!" och sen flytta han fram mig lol gubbe... får se hur bra de gick denna gång, hoppas bättre än sist!! 
 
har insett nu att man inte har så jävla mycket privacy i dormsen haha.. jag och elin kom ikväll fram till att vi båda gillar en serie, typ deckarserie, och deckare kräver ju en hel del koncentration eftersom man annars inte fattar hur allt hänger ihop osv.. Vad som då var ganska komiskt var att vi bara under första 5 minutrarna pausade ungefär 12 gånger för att Jo kom o störde ett flertal gånger för hon skulle se nån film på min data i vardagsrummet och hon förstog ingenting  eftersom allt är på svenska. När vi äntligen lyckats få tyst på henne kommer tiffany från dormet bredvid in med filippa och sjunger högt och ljuvligt och ställer en massa frågor om allt bara och lalala... innan dom äntligen sätter sig i pluggrummet och stänger dörren, skönt att äntligen lite tystnad tänkte vi. Bara det att De enda vi då hör är ljudet från jo's film i vardagsrummet och garv och klappningar o fan vett jag  för filmen tydligen är så himla rolig, vi bad henne sätta in hörlurar och Äntligen fick jag och Elin i lugn och ro titta klart på avsnittet, i princip.. haha missförstå mig inte, det är underbart att vara omringad av så mycket människor som kommer och går hela tifen och jag och elin mest skrattade åt det.. just love it! 
 
match imorn och ingen skola, ser ut o bli en bra dag! godnatt allesammans. 

weeke

Kategori: Allmänt

 
 

monday laborday

Kategori: Allmänt

vi vann matchen mot william carrey imorse , det var en jämn match även fast vi hade lite mer boll och "shots on goal". vi gjorde 1-0, de gjorde 1-1, vi gjorde 2-1, de gjorde 2-2 och det stog 2-2 ett bra tag och det var så himla varmt och jag var så sjukt trött..... med ca 10 minuter kvar gör vi mål på hörna och håller ledningen matchen ut, Så viktigt!! gjorde mitt 1a mål i en "riktig" match idag vilket kändes hur skönt som helst och nu kommer vi förmodligen rankas högre som lag också om jag förstått det här konstiga systemet rätt. Vi var rankade nr 10 i landet innan helgen och nu kanske ännu högre alltså, jippi. 
Åt godaste lunchen idag, Burrito på Chipotle, en mexikansk grill snabbmatställe, det är absolut min favorit om jag måste välja en av alla ställen vi ätit på under helgen :) bussresan hem var rätt seg....jag försökte sova och lyckades precis somna  och vaknar av världens smäll och massa skrik, vår buss blev träffad av blixten, liite obehagligt.. 
måste plugga nu när vi kommer hem, innan middagen gärna  men är så jävla otaggad på det så det finns inte... menmen gör jag det nu kanske jag kan roa mig med något roligare senare! 
tack för en grym helg i daytona beach bästa seahawks! 

<3 ledig dag

Kategori: Allmänt

En helt ledig dag i daytona var precis vad vi behövde :) vi såg en match imorse och jobbade på sportbhbrännan lite till, det var så jävla varmt så ganska glad över att vi inte spelade.. däremot har vi match samma tid imorgon..! annars har vi idag besökt "worlds most famous beach"- daytona beach. Det var hur soft som helst, helt platt sand så hela laget stog i en ring och kickade, så fort man touchat bollen skulle man backa ur ringen och så ska alla toucha tills ingen är kvar, krävs samarbete! Vi lyckades heela 2 gånger på säkert 1 h.. det firade vi med att alla sprang i havet! det var sjukt nice med musik som spelades högt i någta högtalare också, riktigt bra strandhäng! efter detta åkte vi till Panera och jag åt en underbar broccolisoppa och kycklingbbqsallad :) bredvid Panera låg en jätterolig affär som hette "world market" där de hade prylar från hela världen, bland annat sverige! vi hittade bland annat knäckebröd från leksand , svenska köttbullar, ballerinakakor, singoalla och allt möjligt skoj, coolt ställe! vi har även testat hotellets pool ett tag och jag och elin besökte  även gymmet, ingen höjdare eftersom de enda somfanns var löpband och vikter, boooring. Middag åt vi på Outback Steakhouse och jag fick Äntligen äta min efterlängtade "perfectly grilled salmon", SÅ gott!! kvällen har spenderats vid poolen tillsammans med erin, jo och lauren där vi hade lite massagestund, älskar att vara ute på kvällen det är så himla skönaste vädret då verkligen. vi skulle vara inne på rummet senast kl 11 så nu ska vi sova för vi ska upp redan 6.50 för frukost, fy..
godnatt! 

daytona

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen på ett hotellrum i daytona. Delar rum med jokki, linnea och elin och vi har nyss roat oss genom att kolla på massa roliga youtubeklipp, finns SÅ mycket roligt det finns att se alltså.... även fast vi kom hit redan vid halv 1 vi har inte sett så mycket av stället, vi har endast  besökt olive garden för lunch. Matchen skulle sen börjat klockan 5 så vi sågs 3.45, vi började värma upp innan halv 5 och precis då gick återigen blixtlarmet... vi fick gå in och vänta i nästan två timmar innan vi fick gå ut på planen igen för att värma upp, SÅ HIMLA STÖRANDE och alla började bli hungriga, not good. Men matchen spelades till fulltid och de stog då 0-0, vi spelade en sjukt bra match vilket var väldigt roligt att se! matchen fortsatte goalandgoal 10*2 och när det är 5 kvar på sista 10 så gick larmet igen, dö.. vi fick alla gå in och vänta igen, efter en kvart kommer de in och säger att matchen är avbruten, slutresultat 0-0.. skulle även vart en till match efter vår som ställdes in vilket betyder att den kommer spelas imorgon och vi måste då stanna en extradag här i daytona för att spela vår match på måndag. Både bra och dåligt, i princip ingen har ju kläder osv med eftersom vi endast räknade med 1 övernattning. menmeen kul också eftersom att vi då kan besöka stranden och göra massa andra kul saker imorgon! :) 
dagens höjdpunkt: pizzan som levererades till hotellet efter matchen, klockan hade redan blivit 10 och alla var sååå hungriga, bästa på länge! 
Nu: sova!