engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

fun friday

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 8 OCH..lyssna nu..gick upp för att tvätta, helt själv! torktumlade kläderna också :) slut på det roliga.
Träningen imorse var väldigt soft eftersom vi hade match igår och har match imorgon. Efter träningen låg vi vid poolen ett tag innan jag och Elin gick till gymmet ett tag för det molnade på lite. 
Vid 4 drog vi till sterlings (lägenheten där 5 från laget bor för att klargöra), för att äta vår efterlängtade palt, Elin och Filippa hade inte smakat det tidigare men båda tyckte det var supergott! Vi såg väl mest på när Jokki och Linnea lagade maten hehe... vi var ett ruuligt sällskap vid sidan av iallafall. Det blev ett rätt stort middagsgäng ändå på 9 personer, varav Val, enda amerikanaren som som sagt älskar palt haha så rolig.. 
Efter palten var alla svinmätta men då var det dags för efterrätt som Fanny hade gjort, banoffeepaj, hade aldrig hört talats om det tidigare men det var helt underbart gott också........googla så får ni se vad det är om ni inte redan vet, min nya favvo!! 
Det blev en sjukt rolig kväll med mycket internt hyss som är svårt att dela med sig av här Men kul var det iallafall! så länge det varade.. Vi freshies drog hem drygt 8 för att plugga NERDS medan de andra drog till de andra för att se film o mysa vidare. 
Ändå värt att jag gick hem för har fått en del gjort ändå, llär nämligen inte bli så mycket plugg gjort imorgon då vi har bortamatch och åker härifrån redan vid 10 och kommer tillbaka senare på kvällen och DÅÅ e de ju dags för party :D så söndag tror jag inte heller kommer bli så effektivt läxmässigt. 
SJUKT TAGGAD för imorgon iallaffall :D puss och godnatt alla fredagsfestare 

Kommentarer

  • mamma säger:

    Palten smakade gott förstår jag.

    Lycka till med matchen idag.
    Är säkert ute o promenerar hund när referatet kommer. Väntar med spänning.

    Ska snart iväg o kolla Vilmas match.
    Älskar att kolla fotboll. Om inte annat en bra ursäkt att slippa göra annat. Vad duktig du är som tvättar.
    Knappast något du fått av mig :-)). Ska vara morgontiden i så fall ;-)
    Love

    Svar: nej jag har INTE fått det från dig ;) men glad att ha dig som mami ändå!älskar dig!
    Johanna Engberg

    2013-09-28 | 10:26:20
  • lena engberg säger:

    Tänk sen när du inte behöver tvätta själv längre utan har massa rara "assistenter" omkring dig, tjing för att bli din trädgårdsarbetare, barnen kan gå ut med hunden. Vi är snorförkylda men det ska nog snart gå över....

    >Löv ya... a lot!!!

    Moster å Co

    Svar: hahaha ja för det lär ju hända :) du får absolut vara trädgårdsansvarig!Ajdå, men det hör väl till hösten! Hoppas det går över snart :)

    ÄLSKAR ER
    Johanna Engberg

    2013-09-28 | 12:14:48

Kommentera inlägget här: