engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

fredag den 13

Kategori: Allmänt

Ytterligare en helg i Daytona, väldigt nice må jag säga :) Vi åkte från skolan imorse vid halv 10 imorse och kom fram vid 1 då vi åkte till Panera för lunch och sen direkt till match. Vi spelade mot ett lag som är rankade 3a i landet men det skulle ju inte stoppa oss på något sätt.. Vi ägde verkligen matchen men det där med att sätta våra chanser, något vi måste jobba på.. Med 10 minuter kvar gör det 1-0, på i princip enda chansen de har under hela matchen, så jävla oskönt.. Däremot var vi (konstigt nog kanske) det gladare laget efter matchen, de hängde med huvudena för det hade underpresterat och vi var sjukt nöjda och glada :) Vi bor på ett nytt hotell den här helgen, precis vid stranden och utsikten är helt fantastisk!! Vi har nyss ätit pizza i sängen, mmmm sjukt gott asså jag dör. 
Ska snart sova för imorgon ska vi upp lite halvtidigt och typ göra nåt volontärarbete, sen blir det mer strandhäng och sen är vi bjudna hem till Tiffany på laget (vars föräldrar bor här alltså) på middag, supertrevligt! Ser väldigt mycket fram emot morgondagen faktiskt :D
Måste ju bara nämna också att jag inte tror fredag den 13onde är så mycket otur för det har verkligen varit en bra dag. Det här var typ första matchen på evigheter som inte avbröts på grund av åska och blixtar, det har vart toppenväder hela dagen. 
Så nu fick jag det sagt, godnatt folket!! 

Kommentarer

  • mamma säger:

    Hej darling!
    Vad härligt det verkar. Skönt att slippa åska.
    Grattis till laget för "vinsten". Ett gott humör kommer man längre på.
    Jag hade också en superbra dag, fredag den 13de :-)
    Skrock begränsar bara livet.

    Ses imorgon när moster kommer.
    Älskar dig
    Mamma

    Svar: Jätteskönt!Tack ja humöret är så himla viktigt :D
    Åh vad skönt att höra... ja det är bara myt alltihop!
    Love ya
    Johanna Engberg

    2013-09-14 | 08:09:19

Kommentera inlägget här: