engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

frrredag

Kategori: Allmänt

 

chillfredag!

Kategori: Allmänt

Det enda som stog på schemat idag var träning 11-12.30, hur underbart..! det var typ varmaste dagen på länge idag dock, vi drunknade i svett....... 
Efter träningen gick vi till poolen några stycken och hängde där ganska många timmar, hur nice som helst..första gången jag solade på hela veckan så det var mycket efterlängtat :) 
Har även sett min första volleyballmatch ikväll, det var en väldigt intressant och hm intensiv upplevelse...mycket skrik och stampande och allt möjligt högljutt. Tyvärr torskade vår skola trots vårt stöd, buu.. 
Jag och Elin har nyss tagit en kvällspromenad runt campus, vi har hittat bästa hångelplatsen for sure! massa bänkar  precis vid vattnet med fontänen som lös upp lite och massa andra mysiga belysningar i träden och annat mysigt :) lär väl skriva framöver om platsen får godkänt eller inte..... hähä :) 
 
imorgon bär det av redan vid 9 till Daytona Beach för 2 matcher i helgen, första resan med laget också ska bli Såå kul :) 
GODNATT! 

veckans skoloutfit, kvällsboll och mat såklart

Kategori: Allmänt

 

äntligen helg!!

Kategori: Allmänt

Hade lektion redan klockan 8 imorse så blev att gå upp tidigt.... Jag vet inte riktigt hur jag lyckades men jag gick med min rumskompis Elin för hon skulle också ha "First Year Seminar" lektion klockan 8. Såklart jag då tror att jag har samma som henne och följer henne(?) När jag sitter på lektionen får jag sms av Jo efter ca 30 minuter som frågar vart jag är och säger att jag nog är i fel klass. Helt förvirrad tjej...jag kollade då mitt schema och ser att min lärare heter något helt annat en läraren som står och undervisar mig..kollar även vilken sal och jag ska då vara i den salen bredvid, hmm... Lagom stelt att jag ändå satt kvar resten av lektionen också och skrattade lite för mig själv och inte låtsades som att något var fel. Läraren hade ju ändå inte märkt något än så länge, men de lär han ju göra när han går igenom namnlistan! Jajjjaa... 
Träningen idag var ganska tråkig.. och alldeles för varm... Hade även lektion kl 2-3.20 och sen gick jag och Erin och spelade pingis, jag vann.....hon var så arg för hon trodde verkligen att hon skulle vinna innan, men ICKE. Däremot slog hon mig i biljard strax därefter.. Så 1-1 och tävlingen fortsätter..

Gymmade innan middagen, sen åt vi, och sen gick vi till biblioteket för att plugga lite, sjukt att man verkligen börjat skolan igen asså.........skönt att vi kan plugga tillsammans iallafall, det gör det hela lite roligare.

Jag, Tiff, Jo (och Elin som support) var även ute för ett tag sen och passade, övade inlägg, skott och lite allt möjligt, det var dock lite för mörkt så vår träff% på mål  var inte den bästa, men men! 

SOM SAGT ÄR DET NU HELG EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGRA FREDAGSKLASSER, WIN! 
Hoppas alla hemma får en kul fredag i skolan och på jobbet imorgon iallafall :) puss 

skoldag nr 2

Kategori: Allmänt

Träningen imorse var hur najs som helst verkligen. Vi var endast forwardsena på ena sidan med Dunny och bara nötade olika skottövningar, väldigt roligt också  eftersom vissa skott blir så jävla fel så det finns inte, bidrar till en hel del skratt! Mittfält och backar var på andra sidan och gjorde någonting med målvaktstränaren men jag vet dock inte vad. Det enda jag vet är att jag inte skulle ha något emot om resten av  träningsveckan ser ut som den gjorde idag för de va sköönaste. 
Skoldagen såg exakt ut som i måndags, samma lektioner, samma stress mellan klasserna för att göra lunch att ta med, samma lökiga outfit. Imorgon har jag lektion redan vid 8 Buhu... jag som haft lektion tidigast 12.30 hittills bara.

Känner mig redan väldigt trött även fast klockan bara är 9, det är väl för att dagarna blir lite intensivare nu när skolan är igång osv. Nu har jag iallafall gosat ner mig i sängen och ska titta på baksmällan 3, helt själv..helt jätteskönt faktiskt.. Sen ska jag sova, godnatt allihopa! 

matchdag

Kategori: Allmänt

vi fick missa skolan idag för att vi hade bortamatch mot Lynn University, värt! Matchen slutade 1-1 men det kändes inte helt rättvist, känns som att jag säger så ofta men det var faktiskt inte rättvist för vi hade spelet!!
Matchen avbröts efter 8 minuter spelade för det var blixt i området så någon tuta började låta, ungefär som ett brandalarm. alla var tvugna att gå inomhus för skydd och vi satt där i ca 10 minuter och blev sega sen fick vi komma ut igen då vi hörde 3 signaler (klartecken), matchen fortgick och efter ca 10 minuter till gick signalen igång igen och alla blev rättså irriterade... Denna gång var abrytet upp mot 30 minuter så både skallen och kroppen blev lite seg..
Nästa match skulle spelas kl halv 4 så vi hann med nöd och näppe spela 2*45. Det blev en lång dag alltså även fast det endast låg ca 40 minuter härifrån. 

Jag har lyckats få tag på ytterligare en skolbok jag behöver, principles of marketing. Nu ska jag läsa ca 20 sidor i en engelskabok vi har, hmmmmm klockan är snart kvart i 12 Så jag tvivlar på att jag kommer komma ihåg ett enda ord av vad jag ska läsa. 
Godnatt!

första skoldagen

Kategori: Allmänt

Första skoldagen avklarad!! Hade inte den första lektionen förrän 12.30, samma tid som vår träning slutar så jag och Jo behövde gå 10 minuter tidigare från träningen. Vi hann inte ens duscha så jag var lagom fräsch första lektionen. Det var engelska  och läraren verkar huur trevlig som helst verkligen även fast hon verkar ge rätt mycket plugg.....vi fick en till midnatt nu som vi precis gjort klart. SÅÅ första läxan på college gjord, check!
Innan nästa lektion hade vi knappt 15 minuter så då sprang vi till caf och gjorde varsin wrap som vi sedan fick äta på lektion nummer två, fortfarande lika svettiga och fula också, jaa som sagt vi fortsätter att göra bra första intryck. Andra lektionen var principles of marketing och även där var läraren hur skön som helst så det känns väldigt bra än så länge :) vi fick gå lite tidigare och jag gick då till poolen för att sola lite, kändes lagom lyxigt att kunna göra det efter skolan sådär! Bästa med att ha tidig träning också är att man är helt klar för dagen då skolan är slut, senast 3.20!
Efter jag solat gick vi till gymmet jag Elin och Jo, Elin har inte längre hjärnskakning fick hon reda på i eftermiddag och de krööp i kroppen på henne så vi gick dit direkt hon kom tillbaks från doktorn så hon fick cykla lite. Efter det korta passet fick jag äntligen duscha...älskar när man väl tvättar håret också eftersom att det inte händer  jätteofta hähä. 

Imorgon missar vi skolan för att vi har bortamatch, tror den här terminen kommer bli myckee bra faktiskt då man får slippa en del skola pga matcher woho..... Hoppas givetvis på vinst för att få upp självförtroendet igen efter helgens flopp! 

Nightyyy 

lite bilder från helgen

Kategori: Allmänt

 

vildodag

Kategori: Allmänt

Kom i säng sent igår men vaknade ändå vid 9 imorse och det var inte frukost förrän 11 så jag gick bla en kort promenad runt området här, jättefina dammar med fontäner osv hehe, undebart verkligen, skönt att rensa skallen lite! 
annars har vi bara gått på fler informationsmöten pga orientationweekend, fy vad tråkigt asså.... vi passade på att sola lite emellan mötena men det blev inte så långvarigt och det var ganska molnigt dessutom så kan inte påstå att man blev jättemycket brunare, menmen fortfarande ett tag på mig att jobba på det liksooom..  
har även vart o handlat 2 block och några pennor till imorgon för då är de nämligen dags för skolstart, jag dör ångesten..... fast det ska bli ganska spännande ändå :) däremot är första lektionen 12.30 och då slutar vår träning så vi kommer behöva jalla somfan o kommer dessutom komma sjukt svettig och äcklig, hmmmm jag är ett stort fan av första intryck osv huh. 
jajja Tror de blir bra ändå! :) den här veckan gick förövrigt alldeles för fort..... 
Godnatt gott folk!! 

orientation weekend

Kategori: Allmänt

Imorse åt vi frulle vid halv 9 för vi freshman skulle sen kl 9 på något orientationmöte i gympasalen där lärarna skulle presentera sina majors och de pratade om skolan och ja det tog aaldrig slut, SÅ TRÅKIGT.... vi satt i 1,5 h innan vi Äntligen fick gå. meen inte tillbaka till rummet utan då skulle vi vidare till nästa sak. Vi fick träffa vår huvudlärare eller vad man ska säga, han som är ansvarig för vårt major, International business. Det bästa med denna major är att det verkar vara väldigt utspritt vart eleverna kommer ifrån, ex Kina, Malaysia, Belgien, Holland, Usa, Sverige osv..
Läraren verkade väl okej, får se om den uppfattningen ändras under terminen dock..... Vi slapp resten av denna tråkiga informationsdag för vi skulle ha match kl 4 och tyckte att vi behövde ca 4 timmar för att förbereda oss hehe, winning! Däremot torskade vi matchen med 3-0 så inte helt kul det heller. Kändes lite orättvist ändå då vi ändå hade spelet första halvleken, vi missade dock de chanser vi fick, bland annat en straff.. Andra halvlek vet jag inte riktigt vad som hände men vi fick i princip mest jaga boll och vi gav bort ett par billiga mål. Slutresultatet var därav ganska rättvist. 

Men men inte tänka mer på det, ledig dag imorgon för att samla krafter och ny match redan på tisdag! Ikväll ska vi över till Sterlingområdet utanför campus där fat5 jokki, Tilds, Hero, Stinne och Linnea bor för lite kräftskiva, typ.. mest umgås för vår del för vi åt på skolan nu innan. Det bästa med att vara så många svennar på laget är att traditioner som dessa uppehålls! Det blir möjligtvis utgång senare annars  stannar vi där alla hela kvällen, det återstår att se. Det blir bra i vilket fall som helst! :D 

Puss och kram! 

bilder från igår, det blev Ale house och lite förrätter, dricka och karaoke! BRA KVÄLL

Kategori: Allmänt

 

FREDAG.. =ingeee party

Kategori: Allmänt

Idag var det verkligen så himla varmt ute så träningen var lagom lökig sådär, men skönt att köra slut på sig själv! Vi körde possession inför matchen imorgon, inlägg med avslut och lite annan teknik.
Efter detta såg vi fram emot att sola men icke för då skulle vi hjälpa till folk att flytta in på campus mellan 2-4, vilket var fullkomligt jättevärdelöst eftersom att vi inte hjälpte en jävel, inte jag iallafall..... ingen ville ju ha hjälp, what to do. Vi fick komma iväg lite tidigare däremot, det var skönt för jag var så himla trött så jag gick och vilade på rummet fram tills kvart i 5 då jag gick till gymmet i ca 15 minuter bara för att köra lite absiis. Sen var det dags för middag och efter den så var det "freshman party" vid poolen kl 6. Eller det var mer häng med musik, gratis pizza, snacks och drickor. Vi tog en varsin pizzaslice trots att vi nyss hade ätit, vafan det var ju gratis och pizza e ju gott.... 
Det var faktiskt trevligt, mingla lite med allt nytt folk, vi känner oss inte alls nya eftersom att vi redan varit här i över 3 veckor redan.. vi spelade även volleyball med massa killar, både nya och gamla. 
Får se vad som händer resten av kvällen, några ska på bio så får se om jag hänger på de eller om jag stannar och har någon form av filmkväll med de som är kvar istället.

Dagens värdaste: inköp av dammsugare!!! sugit som fan att lägga pengar på MEN GUD SÅ VÄLBEHÖVLIGT! Vårt dorm har vart så fruktansvärt äckligt med hår och smulor och annat snusk överallt... Alltid roligt att städa på en fredag också, riktiga housewifes.. Ha en  bra helg folket :) 

pictures

Kategori: Allmänt

 

3 veckor idag

Kategori: Allmänt

Cafeterian har öppnat på riktigt nu vilket betyder att de har såå himla mycket att välja på.... till frukost varje morgon är det våfflor, pannkakor, gröt, äggröra, keso, yoghurt fruktsallad, nån som gör omeletter och mycke mer, till lunch bjuds de på en daily fresh disk, grill disk, sub disk, salad bar, chefs disk, alltså neverendingstory pizza, wraps, kyckling, pasta, hamburgare, kalkon, ja för mycket helt enkelt. Vi kommer inte äta upp oss alls :)
 
Dunny var nöjdare med träningen imorse, det var bra energi, snack och tempo. Winning!
Efter träningen började det regna men det försvann ganska fort och solen tittade fram så vi gick till poolen för att jobba lite på brännan. 
I
kväll har jag först o främst hängt med Jo, testat hängmattorna vid sjön, kollat in "seniors-dormsavdelningen", kollat american horror storys, ett måste.. sen kom helen och lauren dit och då var fokuset över, det gick inte att höra vad datan sa längre så vi pausade. Vi hade faktiskt väldigt roligt, lekte nån väldigt roligt lek där man inte ska visa tänderna och passa vidare någon ramsa, i princip som drickleken, mycket skratt! Vi har även sjungt igenom de flesta disneysångerna från youtube, nostalgii, men jag kan ju endast de flesta på svenska så fick använda lyrics., fick mig även att längta lite hem.... Jag tackar iallafall för allt skratt, nu kommer vi leva lite längre. 

Godnatt allihopa!

bra daag!

Kategori: Allmänt

Helloo
Ska ju egentligen gå en "developmental precourse math" nånting, Men gjorde ett prov imorse kl 9 i hopp om att jag skulle slippa det och jag klarade de fatta det assåt!! Eller....fick egentligen 1 poäng ifrån men eftersom att jag är så söt och eftersom att jag även LOVADE att komma på alla lektioner hehe så satte han in mig i en annan bättre grupp dådå, check! Kändes lite som matteC nationella då jag också fick 1 p från G men ändå fick G, best.
Klockan 11 skulle jag och Jo även skriva en engelskauppsats för att även där komma upp i en bättre klass, detta betydde ju att vi skulle missa träningen så jag gick och gymmade, började med mycket ben..dummaste jag gjort på länge för sen kommer Jo förbi efter en halvtimme och säger att vi kan göra engelskan senare och kan vara med på träningen, och jag som redan var trött....... Vi körde typ 3 passningsövningsstationer och i mitten av passet bli dunny fullkomligt jättearg o ber  kaptenerna komma och skriker att de måste bli mycket bättre och att vi måste få upp speed, visa glädje, snacka osv.. De förde det hans sagt vidare till oss och om vi inte blev bättre så skulle vi komma tillbaka senare för att endast löpa, det var vi självklart inte så taggade på så vi puschade varandra och det blev himla mycket bättre. Vad skönt tänkte vi, då slipper vi komma tillbaka senare.
Tänkte inte mer på det för Då var det dags för hollie, hon hade blivit tillsagd av dunny där på plats och göra det jobbigt för oss för vi inte presterat så vi fick köra styrka två och två ett visst antal reps och set och sedan suicideruns över Hela plan med alldeles för många stopp, vi sprang och sprang och sprang och det var så fy.. Väl klara och inne stretchringen kommer Dunny "Everybody out here at 3 again with running shoes only, if youre wasting my time like this im gonna waste your time and make you run" 
LYCKLIGT LOTTAD som jag ändå är så skulle jag och Jo göra vårt engelskaprov då så vi slapp det, i ÖSregn dessutom, tackar gudarna.. OCCH JAG KLARADE (knappt men även denna lärare var lite snäll) DET SÅ FÅR VARA MED I ENGELSKAKLASSEN SOM INTE KROCKAR MED TRÄNING HELLER , woho SÅ ändå bra dag..! 
Efteråt gick vi till gymmet eftersom att vi missat dagens andra pass och sen åt vi middag. Just nu är jag så jävla slut så jag tror jag blir nog ganska sängliggande resten av kvällen, eller så kanske jag bara ska napa så är jag på benen snart igen! 
Happy lillördag alla swedes 

algebra for dummies, bra namn på matteboken, riktigt peptalk

Kategori: Allmänt

 

tisdag

Kategori: Allmänt

Vaknade innan klockan ringde imorse, som alltid blä..... så gick till frukosten redan efter 8 precis trots att vi inte har träning förrän 11 så man näästan hinner bli hungrig igen innann det är dags för träning.. Träningen idag var teknik, han gör det så jävla jobbigt för oss bara jag förstår inte..det var fruktansvärt. sista övningen vi gjorde stog dunny i princip o skrek ut "this needs to be better girls" "im not in a rush we can be out here aaall day" han gav sig seriöst aldrig jag var så himla slut...och folk droppade av som flugor vilket gjorde att vi som var kvar fick de ännu jobbigare, coolers. Tillslut fick vi iallafall varva ner, skönt det för jag var fett hungrig också, caf bjöd på hamburgare idag vilket faktiskt var gott, såklart!
Efter lunchen hängde vi även idag ett tag vid poolen, jag var dock endast där runt 1,5 h sen gick jag och gymmade och spelade lite basket med den andra freshien Jo på laget. 


Sedan middagen har jag hängt i de andra dormet med Lauren och Jo eftersom att alla andra från mitt egna dorm var i shoppingmallet och handlade datorer med mera, ett tecken på att det snart är dags för skola suck... Vi spelade biljard, kollade American horror story, åkte longboard och försökte plugga matte, jag och Jo satt som frågetecken medan Lauren försökte förklara saker och ting. Vafan de är svårt som det är på svenska och så ska en sjukt otydlig britt förklara det för en, inte lätt......
Imorgon ska vi nämligen göra nåt matteprov för att undvika den sämsta matteklassen den här terminen som typ inte heller ger några credits, jag ska även göra nåt engelskaprov för att kunna komma i en annan bättre klass  för att undvika att lektionen krockar med vår träningstid varje dag, får se hur de går dock haha.... är väldigt otaggad på att skriva prov, det gör även så att jag missar morgondagens träning- NOT COOL. 

Ska försöka få lite sömn så jag kan hålla lite fokus i klassrummet imorgon iallafall! Goooodnight.

lugn måndag

Kategori: Allmänt

vi har nu ändrat träningstid till 11-12.30 för att vänja oss ytterligare vid värmen, det är nämligen då vi kommer träna när skolan drar igång (vilket är om en vecka för övrigt och jag har fetångest!!!)
vi hade endast träning med hollie idag så det blev en intensiv träning. Kändes dock lite tråkigt att inte få någon fotbollsträning men vi var ute innan middag och övade lite krossbollar, inlägg osv. 
Annars har vi chillat vid poolen och inte så mycket mer.... jag och filippa gjorde nyss lite mag/armövningar på rummet för gymmet var stängt. 
Jag ska nu gå över till de andra dormet och se One Tree Hill med dom, älskar att dom också kollar!! Kommer alltid vara en favorit så är glaaad! Lite senare kommer killarna över och då ska vi se en film som de har hyrt; Joe dirt, aldrig hört talas om men den ska tydligen vara sevärd!

Förövrigt har min rooomie Elin även fått hjärnskakning, detta skedde då under helgens bravader bland allt drama som blev.....hon får inte träna  och heeelst inte vara i solen, vilket suger mer än mest eftersom att det inte finns jättemycket mer att göra här. Hon ska träffa en doktor på onsdag så blir att träna som tidigast torsdag, tveksamt men håller tummarna för henne. 

Taggad för imorgon iallafall då det är dags för lite fotboll igen, fan känns tomt då man inte spelat sen i lördags.. Hoppas alla hemma har det superbra, miss yah! 

söndag

Kategori: Allmänt

tyvärr hade vi ganska rätt....... dom fick oss freshmans att dricka en heel del men det var kul ändå, riktigt kul att bonda med laget folk är så sköna :) :) jag och stinne var pingischamps hemma hos killarna, vi slog alla hähähä de va faktiskt väldigt kul!!
givetvis hade vi redcups o dricka ur så de kändes lite highschoolfimish wey. jag drog aldrig ut efter  så behövde inte oroa mig över att inte komma in eller så men nästa gång då jävlar är de dancetime ute, va rätt skönt o komma hem lite halvtidigt ändå jag vet partypooper men lätt hänt när man dricker så sällan liksom.... 
Vi e ändå rättså trötta idag och hoppas på att molnen ska försvinna lite så vi kan gå ut o decka vid poolen, har fortfarande lite fotbollsbränna o bli av med.....utöver de blir de nog rätt chill idag, skönt! puss på er  

feest

Kategori: Allmänt

Nuuuuuu håller vi på att fixa oss för att snart bege oss till några av brudarnas lägenhet för att hänga där endast brudlaget, bonda lite och leka lite lekar! Lite senare kommer vi sedan röra oss vidare till några av killarnas lägenhet och förparta ännu mer innan vår beställda partybuss kommer vid halv1 för att ta oss in till klubbarna. 
Vi är såå himla taggaade!! fast däremot är vi som freshmans lite offer ju....lite rädda för att vi kommer bli utsatta för nåt oskönt, typ liite för mycket dricka eller så whoknowswhoknows.....men NEEDÅ de är snälla med oss :) 
NU KÖR VII  FÖRSTA LAGUTGÅNGEN I WPB 

JAY Z och JUSTIN TIMBERLAKE

Kategori: Allmänt

 

jt & jay z!

Kategori: Allmänt

träning igårimorse, 1 h fotboll och sen 1 h med mördarhollie, hennes nya smeknamn, hon är överjävlig... men det är självklart bra träning också. 
efter träningen låg jag vid poolen ett tag, endast 30 minuter för jag hade inte smörjt in mig, de andra stannade rätt länge.  jag gick istället  in och såg film med lauren och erin, nån hajfilm som enligt dom var väldigt bra men vi höll inte så bra fokus på filmen så jag fick ingen uppfattning om det.... 
Vid 6 var det avresa till miami med jokki linn stinne och markus för att se på justin timberlakes och jay zs finalconcert på deras turne legends of the summer!  var så jäävla häftigt så jag dör flera gånger om... vilken jävla känsla att vara där alltså omringad av alla människor och grym musik.... detta var absolut inget jag hade räknat med att göra för 2 veckor sen när jag kom till wpb, fullkomligt lycklig och hög på livet just nu! 
idag blir de jättechill fram till alumnimatchen kl 5, vi möter personer som graduatat tidigare år så det är ingen jätteseriös match så men de ska bli skoj. Efter det är de  dags för partyy, är så jävla taggad!!! efter 2 veckors slit är lite fest vad vi förtjänar, det är bra för lagsammanhållningen också! vi freshmans ska under dagen försöka fixa legg bara heho, men som sagt, FETT taggad! 
trevlig helg allihopa :) 

träningsmatch

Kategori: Allmänt

vi vann matchen med 4-2! fick inte starta, dunny valde att  endast starta med  "returners", men jag blev inbytt efter 20 minuter och spelade i stort sett resten av matchen så det kändes skönt faktiskt för matchtid under 45 minuter =löpning med dunny efteråt.. 
jag gjorde inga mål denna match men då jag blev inbytt låg vi under med 2-1 och jaggjorde då 2 assist  inom loppet av ca 5 minuter som gav oss en ledning på 3-2 som vi bibehöll resten av matchen. beröm av dunny efteråt kändes väldigt skönt också då jag var lite nervös innan jag skulle hoppa in. 
min forwardspartner helen gjorde 3 av målen och är riktigt duktig så kommer få kämpa hårt för att se bra ut breve henne hähä :) 
Kändes väldigt skönt att få spela match med laget och nu vet vi även va vi ska öva på inför säsongen. är  redan väldigt taggad på nästa match men det dröjer ytterligare ca 2 veckor.  godnatt! 

bilder

Kategori: Allmänt

 
 
 

Hejhej

Kategori: Allmänt

Hade tänkt skriva igårkväll men jag somnade ifrån det. Vi hade morgonträning, mycket possession träning innan match. Efter träningen låg vi dormspersoner några timmar vid poolen. Så himla härligt att ligga vid poolkanten och sola med fötterna i vattnet, klar favorit! Efter poolhänget åkte vi till ett mall för att titta i affärer, vi var inne på  bland annat Urban Outfiters och Forever 21 MEN inte Abercrombie & Fitch, även fast jag aldrig varit där.... Får bli nästa gång. Blev inte ett jättelångt besök i gallerian men jag hittade en del prylar ändå som jag köpte. Vid 7 var vi som inte ätit i gallerian så himla hungriga så vi inte kunde tänka på något annat.. Rallykörning tillbaka till dormsen och lämna det vi handlat och  sen drog vi direkt till en restaurang här i närheten av skolan som hette Taco Vida, gud vad gott det var, vi alla tog quesadillas. Vi fick dessutom rabatt eftersom att vi går på skolan, bästa! hej ove. 
 
Idag är det som sagt träningsmatch, kl 15. Jättejobbigt eftersom att det är så fruktansvärt varmt då..... Blir dessutom en ganska slö förmiddag inomhus eftersom att man inte ska vistas i solen innan match, har jag lärt mig! Nejmen mycket fokus ligger nu på en så bra uppladdning som möjligt, bra frukost, bra lunch, micket vätska och lite vila. Hoppas självklart på en startplats men i vilket fall som helst så ska det bli väldigt roligt med en "riktig" match efter alla träningspass. 

Have a great wednesday people!

måndagkväll med lite mer basket och dopp i poolen med rooomisarna

Kategori: Allmänt

 

bilder

Kategori: Allmänt

 

söndagsaktiviteter

Kategori: Allmänt

 

bra helg

Kategori: Allmänt

Efter veckan av träning var som sagt en träningsfri helg (isch) efterlängtad. Det har verkligen varit bra och vi har gjort massa saker, I lördags hängde vi vid poolen, spelade beachvolleyball mot några från killaget, tyvärr torsk för vår del, men vi var nära! på kvällen var vi ute på restaurang och åt, jag fick smaka sushi av Fanny och det var faktiskt väldigt gott... vet inte om det är skillnad på sushin här och hemma eller om smaklökarna ändrats sen sist jag smakade sist bara. Efter det strosade vi runt i staden, kollade lite i affärer, (besökte victoria secret för första gången!!!!,) lyssnade på ett liveband som spelade, umgicks och bara tog in den härliga atmosfären, det är så himla mysig stämning "downtown" med alla människor som rör sig och med allt som händer.
Idag söndag tog vi för första gången sovmorgon, sov till 10.  När jag vaknade gick jag och elin till gymmet ett tag och sedan åt vi brunch i cafeterian med de andra. Efter det åkte vi hela ligan till stranden, både tjej och killaget så vi var ett stort gäng. Det var himla trevligt, vågorna var fantastiska och vädret likaså. Vi var några som spelade lite pig/bird/snake, alltmöjligt...med bollen. uttöver det badade vi jättemycket och solade lite såklart. Inte bränt mig än som många andra gjorde idag, överlycklig! Efter strandbesöket låg vi ett tag vid poolen tills det var dags för middag. 
Kvällen asvslutades lite random med basket i gympasalen, vi körde knockout, spel 3v3 och lite andra saker, var faktiskt väldigt roligt! Mest med tanke på att alla var så himla dåliga men ändå tog det så jävla seriöst, l o l. 
 
Nu ska jag sova och ladda om för en ny träningsvecka. Tack alla inblandade för en jävlligt bra helg, livet här är underbart. Godnatt! 

bra lördagkväll "downtown" med tapasmat/sushi, liveband på torget, fönstershopping och bästaste avslutet Ben&Jerry i sängen!! Godnatt partypeeps

Kategori: Allmänt

 

lite poolbilder

Kategori: Allmänt

 

Efterlängtade helg

Kategori: Allmänt

Efter 8 jobbiga träningspass under veckan avslutade vi idag med en internmatch 3*20, jag fick spela med strumpor som benskydd för jag har redan lyckats slarva bort mina benskydd, höll Nästan 1 vecka iallafall.. känns verkligen så himla skönt att klockan BARA är 10 och vi är lediga ända fram tills måndag kl 10, en i princip heeelt ledig helg alltså, LOVELY. :)
Nu har vi duschat och smörjt in oss och nu ska vi lägga oss vid poolen ett tag tills det är dags för brunch i cafeterian. Sen lite mer poolhäng och solning, alla har nämligen fulaste fotbollsbrännorna ever efter alla träningar osv så den Måste vi bli av med! Bara av knappt 1 timme poolworkout igår fick alla den roligaste sportbhbrännan, tur att vi alla är lika fula iallafall!
Senare ikväll ska de flesta från laget till ett sushiställe, även killaget skulle hänga på så det blir nog trevligt. Som tur är serverar dom även andra saker där då jag tydligen är den ENDA svensken som inte gillar sushi?...
Ha en riktigt bra lördag allihopa pussar och kramar från ett väldigt lökigt West Palm Beach

time flies

Kategori: Allmänt

Jag och Filippa har nu varit här i 1 vecka exakt! Tiden har gått så himla fort.... Skulle det här ha varit en vanlig semestervecka eller eventuellt träningsläger skulle det vara dags att åka hem nu, men icke...resan har knappt börjat :)
Jag har dock blivit förkyld, förmodligen på grund av den kalla airconditionen inne på rummet. Menmen, inget man dör utav. Snart dags för dagens första träning, vi har börjat köra dubbla pass per dag nu för att kvaliteten inte är 100 procentig, suck!
Känner mig så jäävla slut i kroppen så ser fram emot söndag, vilodag!
Vädret är väldigt bra, lite för bra för att träna i..men självklart jävligt nice också, även fast man inte direkt utnyttjar några soltimmar eftersom att man ligger inne o vilar emellan träningspassen, jajja jag behöver inte känna någon solpress för man får ju färg ändå.

Nu är det dags att gå till omklädningsrummet.

day 2

Kategori: Allmänt

Vet faktiskt inte varför jag klagade på gårdagens träning för dagens träning var fan ännu värre i värmen... Fitness med boll på planen i 1,5 h och sen 11 mot 11 spel. Värmen DÖDAR oss. Pratade med Elin efteråt och hon hade precis som jag tänkt redan efter 5 jävla minuter tänkt tanken att gå av. Vi blev tillråga på allt mitt i fysen straffade 2 ggr för att det var dåligt tempo och då var de seriöst "villåkahemNU-tankar". Meen vi höll ut allihopa utan att kliva av, sjukt stolta! Efteråt testade jag isbad för vaderna, klarade i princip 10 sekunder innan jag gick ur för att det var så himla dökallt, ska försöka va kvar lite längre imorgon för det är ju bra som sagt.

Vi hade även besök av en nutritionist vid middagen som pratade om allt sånt där bra för atleter, vad man ska tänka på osv för att kunna prestera så bra som möjligt, älskar sådant så det var väldigt intressant!

Jättetråkigt inlägg men jajja, godnatt på er

lite mer inköpta träningskläder, det är i princip de enda man går i här....sjukt ofancy men sjuuukt nice LOVE IT

Kategori: Allmänt

 

pre-season started

Kategori: Allmänt

Försäsongen drog igång idag, och Självklart kände solen för att titta fram lagom tills att vi skulle börja.. Var så nära på att spy när vi var klara med första löpningen och efter de skulle vi köra 11 mot 11 och efter det en förjävlig bootcamp, höll på en evighet kändes det som och det var så fruktansvärt jävla varmt så jag visste inte var jag skulle ta vägen, var nog de värsta jag gjort. Huden fullkomligt brände när man låg ner på vissa styrkeövningar och ryggen brann när man böjde sig ner för att stretcha eller liknande och det var bara så hemskt så jag ville gråta.... Bra sammanfattning av första passet:ångest. Men Ändå skönt att vara igång!
Under internmatchen 11 mot 11 kändes det lite som att coachen delat in oss freshmans mot returners, oooo vi vann med 3-0. Ändå nöjd med 1 assist och 1 mål då jag drog målvakten, coachen efteråt
-"first goal you do& already making a mark turning around that goalie there"
Även cafeterian öppnade idag och tydligen kommer maten vara feett B fram tills att skolan drar igång, vilket är i slutet på augusti SÅÅ vi kommer bli så jäävla trött på pasta bröd fett tomatsås osv efter dessa 3 veckor av försäsong! Som sagt kommer det tydligen bli mycke bättre käk då skolan börjar, vi håller tummarna för det iallafall..

Laget är ett sjukt härligt gäng och jag är grymt taggad på denna höst, ska bli himla roligt faktiskt. Mycket fokus kommer ligga på fotbollen eftersom att säsongen håller på ända in i november/december här.

Måste även berätta att vår 4e och sista roomie kom igår, FANNY! som tydligen betyder "butt" i USA. För tillfället hatar hon sina föräldrar som gav henne det namnet, ha ha alla garvar varje gång.... SO funny.

Nu sitter vi i vårt Ohemtrevliga vardagsrum och lyssnar podcast, snart dags att sova och ladda inför pre-seas dag 2, ciao bellas.

bilder från idag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good day!

Kategori: Allmänt

Vaknade svintidigt imorse, verkar ha svårt att sova här... Men utnyttjar iallafall dagarna!
Jag, Filippa och Elin gick på rundtur på skolområdet imorse, det var så himla vackert så vi var tvungna att ta massa bilder, värsta turisterna. Efter det gick jag till gymmet en snabbis och åt sedan lunch: keso med valnötter och banan. Its getting kinda old now..ska bli skönt att cafet öppnar imorgon så vi får lite annan "mat".

Vi besökte stranden för första gången idag vilket också var helt fantastiskt, solklar himmel, vattnet var klarblått och knappt svalkande!

Ca 10 minuter efter vi kommit hem molnade det på och regnet fullkomligt ÖSER ner i ca 15 minuter, helt sjukt det var som att man var i en biltvätt.
När det lugnat sig åkte vi till coachen där vi hade middag med laget och lite bonding, middagen var pasta med köttfärssås och nån kyckling i sås, helt underbart med lite riktig mat. Bra uppladdning inför imorgon dessutom då försäsongen börjar, FY fan kommer inte bli roligt i värmen, men självklart sjukt taggad också!

Time for bed now gooodnight

introduced to this frozen yoghurt, best ever so happy

Kategori: Allmänt

 

Utkast: Aug. 03, 2013

Kategori: Allmänt

nya shorts!

nya skor rätt så billigt osv

Kategori: Allmänt

 

 
 
 
 

Resdag & 1a dag här

Kategori: Allmänt

Resan börjar bra..ska teststänga av telefonen ca 45 minuter innan avresa och inser sekunden efter när jag ska sätta på den igen att jag bytt telefon med min syster och INTE kan PINkoden på hennes tele, kul flygresa osv men det gick bra ändå.
Sedan 11 h på JFKs flygplats, ingenting att rekommendera..blev inte överdrivet mycket sömn även fast jag och Filippa byggt ett ganska snyggt fort utav alla resväskor och handbagage. Morgonen därpå gick äntligen flyget till WPB där vi landa kl 10 och blev upphämtade av 2 tjejer från laget.Väl framme på skolan tog Filippa som inte mådde så bra en tupplur och jag hängde direkt några av tjejerna med ut på planen och körde vår workout, inte heller något att rekommendera...svinäckligt varmt och jobbigt. Efteråt blev det ett efterlängtat dopp i poolen.
Filippa och jag lyckades köpa lite inredningsprylar för att inreda vårt gemensamma vardagsrum typ. Jag förlorade singelslantningen så jag och min roomie Fanny som kommer på söndag fick sovrummet med onyrenoverat badrum..
Vi får chocken varje gång vi kliver utanför dörren över att det är så himla varmt MEN Allt verkar så jävla nice här och tjejerna i laget har varit så himla omhändertagande och hjälpsamma första dagen, helt underbart.
Nu väntar dag 2 med mer träning, strandbesök och förmodligen mera shopping, måste ha joggingskor och fixa abonnemang till telen så den börjar fungera!
Saknar inte Sverige ännu men det kommer, kanske. Puss o kram