engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

lugn måndag

Kategori: Allmänt

vi har nu ändrat träningstid till 11-12.30 för att vänja oss ytterligare vid värmen, det är nämligen då vi kommer träna när skolan drar igång (vilket är om en vecka för övrigt och jag har fetångest!!!)
vi hade endast träning med hollie idag så det blev en intensiv träning. Kändes dock lite tråkigt att inte få någon fotbollsträning men vi var ute innan middag och övade lite krossbollar, inlägg osv. 
Annars har vi chillat vid poolen och inte så mycket mer.... jag och filippa gjorde nyss lite mag/armövningar på rummet för gymmet var stängt. 
Jag ska nu gå över till de andra dormet och se One Tree Hill med dom, älskar att dom också kollar!! Kommer alltid vara en favorit så är glaaad! Lite senare kommer killarna över och då ska vi se en film som de har hyrt; Joe dirt, aldrig hört talas om men den ska tydligen vara sevärd!

Förövrigt har min rooomie Elin även fått hjärnskakning, detta skedde då under helgens bravader bland allt drama som blev.....hon får inte träna  och heeelst inte vara i solen, vilket suger mer än mest eftersom att det inte finns jättemycket mer att göra här. Hon ska träffa en doktor på onsdag så blir att träna som tidigast torsdag, tveksamt men håller tummarna för henne. 

Taggad för imorgon iallafall då det är dags för lite fotboll igen, fan känns tomt då man inte spelat sen i lördags.. Hoppas alla hemma har det superbra, miss yah! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: