engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

3 veckor idag

Kategori: Allmänt

Cafeterian har öppnat på riktigt nu vilket betyder att de har såå himla mycket att välja på.... till frukost varje morgon är det våfflor, pannkakor, gröt, äggröra, keso, yoghurt fruktsallad, nån som gör omeletter och mycke mer, till lunch bjuds de på en daily fresh disk, grill disk, sub disk, salad bar, chefs disk, alltså neverendingstory pizza, wraps, kyckling, pasta, hamburgare, kalkon, ja för mycket helt enkelt. Vi kommer inte äta upp oss alls :)
 
Dunny var nöjdare med träningen imorse, det var bra energi, snack och tempo. Winning!
Efter träningen började det regna men det försvann ganska fort och solen tittade fram så vi gick till poolen för att jobba lite på brännan. 
I
kväll har jag först o främst hängt med Jo, testat hängmattorna vid sjön, kollat in "seniors-dormsavdelningen", kollat american horror storys, ett måste.. sen kom helen och lauren dit och då var fokuset över, det gick inte att höra vad datan sa längre så vi pausade. Vi hade faktiskt väldigt roligt, lekte nån väldigt roligt lek där man inte ska visa tänderna och passa vidare någon ramsa, i princip som drickleken, mycket skratt! Vi har även sjungt igenom de flesta disneysångerna från youtube, nostalgii, men jag kan ju endast de flesta på svenska så fick använda lyrics., fick mig även att längta lite hem.... Jag tackar iallafall för allt skratt, nu kommer vi leva lite längre. 

Godnatt allihopa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: