engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

orientation weekend

Kategori: Allmänt

Imorse åt vi frulle vid halv 9 för vi freshman skulle sen kl 9 på något orientationmöte i gympasalen där lärarna skulle presentera sina majors och de pratade om skolan och ja det tog aaldrig slut, SÅ TRÅKIGT.... vi satt i 1,5 h innan vi Äntligen fick gå. meen inte tillbaka till rummet utan då skulle vi vidare till nästa sak. Vi fick träffa vår huvudlärare eller vad man ska säga, han som är ansvarig för vårt major, International business. Det bästa med denna major är att det verkar vara väldigt utspritt vart eleverna kommer ifrån, ex Kina, Malaysia, Belgien, Holland, Usa, Sverige osv..
Läraren verkade väl okej, får se om den uppfattningen ändras under terminen dock..... Vi slapp resten av denna tråkiga informationsdag för vi skulle ha match kl 4 och tyckte att vi behövde ca 4 timmar för att förbereda oss hehe, winning! Däremot torskade vi matchen med 3-0 så inte helt kul det heller. Kändes lite orättvist ändå då vi ändå hade spelet första halvleken, vi missade dock de chanser vi fick, bland annat en straff.. Andra halvlek vet jag inte riktigt vad som hände men vi fick i princip mest jaga boll och vi gav bort ett par billiga mål. Slutresultatet var därav ganska rättvist. 

Men men inte tänka mer på det, ledig dag imorgon för att samla krafter och ny match redan på tisdag! Ikväll ska vi över till Sterlingområdet utanför campus där fat5 jokki, Tilds, Hero, Stinne och Linnea bor för lite kräftskiva, typ.. mest umgås för vår del för vi åt på skolan nu innan. Det bästa med att vara så många svennar på laget är att traditioner som dessa uppehålls! Det blir möjligtvis utgång senare annars  stannar vi där alla hela kvällen, det återstår att se. Det blir bra i vilket fall som helst! :D 

Puss och kram! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: