engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

bilder

Kategori: Allmänt










tagga haloween

Kategori: Allmänt

Så sammanfatta lite dagar jag missat nudå....
Måndags: Holly fullkomligt dödade oss i värmen, alla hade fruktansvärd träningsverk både igår och idag vilket var lite kul.., och imorgon är det dags för ytterligare ett mördarpass tydligen för att vi ska få helgen ledigt...
Tisdag: Fick hemmagjorda quesadillas av Val, var nog gårdagens höjdpunkt då det nog är min nya favvorätt. Träningen var sjukt kul också, vi körde 3 lag igen då 2 lag möter varandra åt gången och vinnarlaget stannar på plan, vi var 6 svenskar och Erin i vårt lag, vi totally killed it det gick bra för oss och vi gjorde somliga väldigt irriterade i det ena laget (inkl tränarn som också var med) moahhaha!! 
Idag: Hade prov i marketing idag, gick väl bra hoppas jag, roligaste är att jag linnea och sofia sitter nära varandra och viskar till varandra på svenska om typ hälften av frågorna, rätt nice att kunna ett annat språk ibland, även fast vi inte var speciellt diskreta i viskandet så verkade det funka ändå precis som sist! 
Var tacos till middag idag och jag åt helt otroligt mycket, satt och funderade på om det skulle vara värt o ta en andra portion va helt spymätt efter och kom fram till att JAA det är så värt det... så tog en andra portion! hähä :)
Efter middagen åkte mitt dorm, Jo och Cal med tiffany(var inte alls trångt i bilen nej), till en haloweenbutik för att titta på utklädnad tills fredag då haloweenfesten med alla från både tjej o killfotbollslaget är!! Dom öppnar ju tydligen en del temporära haloweenbutiker här endast för nu, vilket tyder på hur satsiga dom är men de är kul! vi hitta hur mycket skoj saker somhelst där inne haha, Jo sa till hon som jobbade utanför omklädningsrummen "they are from sweden so they have never experienced it like this before thats why they are acting like this.." haha.... hon bara garvade "oh reaally how fun!!"
Det var skoj iallafall och vi hittade väl lite användbara saker! Nu längtar jag bara efter fredag :D Imorgon då det faktiskt är haloween ska vi nog bara ladda inför fredag med skräckisar och godis, kanske till och med gå trick or treat, jag och jo funderar på det iallafall! 
Dagens frågetecken var väl när vi kom tillbaks till campus från haloweenshopen och jag och elin gick förbi en hel bunt med människor  som var samlade och högljudda o vi fråga vad som hände där och Kevin svarar "they are passing worms to each others mouths, they are playing fear factor you know what that is?", vad i helvete?? himlans jävla jätteäckligt.... jajjaa, nu ska jag fortsätta plugga- MEN glad haloween på er alla hemma i sverige hoppas ni får en grym dag :)

inte lagt upp bilder på ett tag så blev en deel

Kategori: Allmänt



























spontant e bäst

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 9 igår lördag och fick mess av Elin som frågade om jag ville följa med henne, linn och matilda till miami om en halvtimme..blev ett snabbt beslut och helt plötsigt satt vi på tåget påväg till miami(5 dollar fram och tillbaks HUR billigt.....) började inte så bra då vi gick av på fel station och fick ta nån metrotrail nånstans o sen ändå ta taxi och de tog en väldans tid men men! Efter mycket om och men befann vi oss  iallafall vid south beach och huvudshoppinggatan dit vi skulle :) vi åt först lunch och sen började vi vår shoppingtour och oh så taggade vi var! de blev HM, foreveer 21, Zara, urban outfitters o lite andra småbutiker. vi var lite tidspressade eftersom attt tåget hem skulle gå redan 6.20 för o komma hem i någorlunda bra tid. Det mest spontana var väl kanske att vi bestämde oss för att hyra cyklar för att ta oss från block 15 där vi var först till block 5, där de andra affärerna var, samt själva stranden, sjukt häftigt att vart där ändå, samma gata där de spelar in sista Step Up också filmen, mikkee coolt :) och alla skyskrapor.....wow!
Blev en väldigt lyckad dag faktiskt med lite nytt till garderoben, varit i actual miami för första gången och mycket skratt och upplevelser med sköna vänner! Hemresan kändes snabbb även fast den var 1,40 h. Vi var tillbaka på campus vid 8.30 och då var de genast dusch och fixa sig för att sen gå ut!! hade inte tänkt dricka, asså verkligen inte men sen blev jag upphämtad av sofia, hennes kille, jo, och val och vi åkte till en av baseballkillarna och det sluta med att sofia hällde upp en drink till mig och det var igång igen. 
De andra från laget som inte vi var med, drog till moonfest (en sak downtown där hela gatan var avstängd och alla går ut utklädda in o ut på alla klubbar jag vet inte) meeen de jag var med drog till Rumbas, en spansk klubb, där vi hade nån vipavdelning reserverad med gratis dricka hela kvällen, herregud vad skoj det var även fast jag inte kunde så många sånger dårå, vi kom dit vid 12 och dansa och dansa och helt plötsligt var klockan typ halv 5 och vi drog hem.
 
Har mått bra idag ändå, har solat ganska mycket, skypeat, tränat, pluggat, och nu är vi hos sterlings och hänger, vi ska titta på Coach Carter och äta brownies & glass och dricka te, superdupermys, bästa söndagshänget! 

sjukt oproduktiv dag

Kategori: Allmänt

hade en heelt ledig dag idag så skulle egentligen kunnat få en hel del plugg gjort, tränat, solat whatever. INTE fallet, har switchat mellan min egen och Jos säng fram till klockan halv fem ungefär (förutom då jag åt), vid halv fem  drog vi nämligen till sofia och bakade äppelpaj och spelade fifa och sen mötte vi upp i princip hela laget, på Kabuki, dör så god sushi dom har... Nu ligger jag i sängen igen och ska titta en film, "the paperboy", zac efron är med i den så den måste ju va bra!
 
Hursom, gårdagen.. när man är lite för taggad blir det ofta lite för mycket dricka.. iallafall för mig! kan jämföras lite med hangover-filmerna, minns ingenting typp,  men fick långsamt lite mer och mer minnen då jag såg på allas bilder, fast fortfarande sjukt oklart.. Jag hängde iallafall INTE med downtown efter tacovida.. Val hjälpte mig hem till rummet och jag deckade i soffan i vardagsrummet, tog mig inte ens till sängen. Men mamma och pappa jag mår bra det är ingen fara :) sjukt störande att jag lyckades tappa 25 dollar också, urghhh.... ska inte ha cash nästa gång!!
Det jag minns var iallafall väldigt roligt, eller förfesten hos Sterlings var kul för det är det jag minns! Åt massa lösgodis där också som Heros kille hade tagit med sig hemifrån, sååå gott :DD
 
Förhoppningsvis blir morgondagen lite mer effektiv, godnatt folket! 

last game of conference

Kategori: Allmänt

Hade ju tänkt på gymma och plugga igår men det bärde av helt random till miami. Var påväg till rummet då Jo och Hero verkligen tyckte jag skulle följa med till miami för att hämta upp heros pojkvän, jag hade mycket o göra så tvekade först men jag tog med mig datan och hängde på-rätt val! det regnade i west palm men ju närmare vi kom miami ju bättre blev vädret, musiken i bilen var awesome taagg, bra sällskap lol det blev en jävligt nice bilresa! och satan vad hero var hype på att se sin kille, hon smittade av big time!! 
och guuuud vad söta det var när de sågs på flygplatsen...... jag och Jo dog lite smått... Jo fick köra hem från miami och jag var schysst o satte mig i framsätet så de fick lite ensamtid i baksätet höhö :) 
Tog ett bra tag att komma hem för trafiken var tjockare än tjock, menmen det gjorde inget för när vi kom hem gick vi till Jersey Mike där några tjejer i laget jobbar o fick gratis mat, kom fram till återigen att gratis e godast :) 
 
Nu har jag helgggg woho och nu bär det återigen av till miamiii för årets sista match i conference, dags att bocka av seger nr 9 av 9. TAGGA WOOD love youu, och ikväll blir det big time fir med förhoppnings taco vida och sen downtown- on the boooooze, ciao!

tagga sista matchen!

Kategori: Allmänt

gymmade igårmorse, var faktiskt jävligt skönt att ha det gjort innan frukkost, plus att man vaknar till lite mer :) däremot var jag tvungen att nappa innan min 2-klass, men ändå värt det jag ska nog försöka göra det oftare för vaknar ändå så himla tidigt så då kan man lika gärna få det gjort. 
 
GODA NYHETER IGÅR: VI ÄR NU rankade nummer 2 i NAIA i landet :) supergött! 
Idag har det inte hänt mycket än så länge, återstår väl o gymma o plugga o tagga inför sista matchen imorgon, ska bli himla kul att spela faktiskt och jag hoppas att det går bra för oss och att vi avslutar conference med en nionde rak seger! :) =obesegrade. 

varför ogillar folk måndagar.....

Kategori: Allmänt

Ställde klockan på tidigt imorse för att plugga till mitt prov som jag knappt hade pluggat till, jag gick upp faktiskt, Och pluggade.. Men de hjälpte inte så mycket, var helt lost och tror jag kollade på hon snett framför mig på iallafall hälften av frågorna, hoppas inte hon var lika lost som jag för då har jag väl fel på alla dom....
Hursom, träning inställd, sen var min engelskalektion typ 10 minuter lång, så gick hem och nappade en timme innan nästa lektion (underbart förövrigt), sen var det dags för marketing som i princip varade i 10 minuter den med.. det var den skoldan!
efter detta drog jag hem till val och bara softade, jag skrev en uppsats, vi rollerbladade till mcdonalds för att äta middag, vi tänkte först åka i drive thrun men jag ville se menyn så vi gick in istället, var väldigt gott faktiskt även om jag tog en sallad, blööööö fucking booooring swede!!!!
senare kom erin och vi gick återigen ut för att åka lite rollerblades och sen såg vi en film, "21 and over", himla skoj film :) resten av vals roommates hade köpt massa helt sjuukt stora pumpor och nå pumpakit med knivar och olika mönster och vad vet jag, riktigt hightech här i usa...så satsiga när det gäller haloweeen.
DAGENS HURRA går till att jag fick 88/90 i midtermgrade i engelskan, alltså ett A, klapp på axeln Jo...
Nu ska jag sova för jag o elin ska nämligen till gymmet innan frukosten imorgon värsta hurtiga bruuudarna, hejssvejs!

sundayy

Kategori: Allmänt

Linnea visade mig en kul tweet nyss (därav rubriken) "I only wear sunglasses once a week, sunday", nåt sånt hahaha, var faktiskt väldigt roligt!!
Jajja, det var ju seniorgame idag och vi vann med 5-1 vilket kändes skönt, däremot vägrade mina skott gå i mål... vet inte huuuur många jävla chanser jag hade, antingen rätt på målvakt eller utanför. Var så jävla förbannad så det var inte nådigt, crybaby efter matchen... Och till råga på allt så skulle vi då typ tacka seniorsarna osv, det var som ett hejdå eftersom de är deras sista match i conference men de betyder ju inte att vi inte kommer se dom varje dag resten av året o nästa år också, men för stunden var det väldigt sorgligt och jag fick kontrollera mig själv för att hindra att mer tårar skulle komma! 
Resten av dagen har vart lugn med plugg, mat och nap.
Nu är det dormparty här bredvid, jag var där ett tag men jag dricker inte ikväll så bestämde mig för att gå tillbaka hit, kanske går över igen vem veet vad jag känner för. 
Har dock prov imorn så borde gå och lägga mig nu för ska upp imorgonbitti för att plugga för har knappt kollat igenom det, så himla dötråkigt med microeconomics.. INSTÄLLD TRÄNING IMORGON.
Adjökeen 

soft lördag

Kategori: Allmänt

Hade träning klockan 10 imorse, i knappt en halvtimme vi joggade bara några varv och hade lite massage och stretchstund. Efter träningen tog jag isbad för mina vader är så jävla överkörda, kände dom knappt igår på matchen wähh hoppas de kommer kännas bättre på morgondagens match.. Match kl 12 och det är årets "seniorgame", vilket innebär att de är alla seniors sista hemmamatch i conference, lite sorgligt ju.... Sen får de typ utmärkelser och sådant tror jag efter matchen, och de ska alla få ett varsit collage var där alla har skrivit massa fina saker om dom, sånt där som man blir så himla glad av att läsa :)) 
Efter träningen chillade vi vid poolen hur länge som helst, inte ett moln på himlen-sååå najjs! 
Efter det hängde jag o Jo med hem till Val och Genesse och Val gjorde tacos, DÖÖR vad gott, egen guacamole osv.... så himla uppskattat att få äta "riktig" mat hemma vid ett köksbord.. Inte så mycket av det när vi äter i caf 24/7. Vi sa att vi ska göra de till en lördagstradition, lol vi får se hur länge det håller i sig!
Senare på kvällen efter iallafall jag pluggat en hel del o de andra mest tittat tv osv åkte vi till cityside för att köpa frozen yoghurt, jag behövde verkligen energii och fan va gott det var.. Nu har jag panikat över en lång jävla researchessay om gaymarriage som ska in på måndag och jag fattar verkligen inte hur jag ska börja, biggest fail vi får alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid till att göra plugget i Engelskan, urghh not cool.... 
Jag o Jo har precis tittat igenom massa bilder från hoops mania och garvat lite lagom mycket sådär, VILL ÅTERUPPLEVA.... men nu ska jag nog gå tillbaka tilll mitt dorm för att sova för klockan är redan 1 och de är ju som sagt match imorn.
Blir förmodligen Panera till frukost eftersom att caf inte har öppet innan samlingen, endast brunch från 11.30 på helger, sämst när vi har matcher varje helg -.-..... BYEE

födelsedag 19

Kategori: Allmänt

Att fylla 19 är ju egentligen helt värdelöst...både i Sverige och i USA. Kändes konstigt att inte ha familjen på plats idag faktiskt, equals inga presenter hehe :)... Men det blev en jävligt lyckad dag ändå :) inga bollar i rumpan på träningen.... 100% på mitt managementtest, fantastiskt väder, taco vida käk, en megagod bakelse av mina söta rumskompisar, OCH VI VAAANN HOOPSMANIA!!! Kändes så jävla fantastiskt, vilket jävla rus..! Älskar det här laget bara mer och mer och vad är det vi säger nu..: "ALL WE DO IS WIN WIN WIN NO MATTER WHAT!!!"- bästa ever. 
 
Match imorgon så inge fir idag, buhu... Menmen ska bli kul o spela :D godnatt swiiiitis <3 

hooops

Kategori: Allmänt

Heello allesammans!
Har övat massa inför Hoopsmania både idag och igår och idag, det känns faktiskt som att det sitter nu vilket känns skönt, ska bli såå himla kul och är inte alls nervös (ÄN), har nog inte insett hur mycket folk som kommer vara där imorgon och hur många jävla filmkameror som kommer ta över gympasalen... JAJJA, ett fett jävla leende på läpparna och så har vi ju varandra :) 
Varje gång någon fyller år så måste den personen ställa sig i målet med rumpan mot alla andra så får de skjuta från straffområdslinjen allt vad de har och försöka pricka dårå, de som missar målet får komma o ställa sig bredve födelsedagsbarnet, offret är alltså jag imorgon... Som tur är är alla så dåliga på att pricka så förhoppningsvis lär de gå bra, not jinxing myself here..
Kändes lite konstigt också för idag redan vid middan runt 6 (DAGEN INNAN förövrigt) började jag få en del grattis eftersom att klockan är efter midnatt och officiellt den 17 oktober på andra sidan vattnet... 
Kommer kännas konstigt att inte fira födelsedagen med min älskade familj, presenter och framförallt kylan... är ju väldigt van vid att fylla år då det är kallt och mörkt som tusan, INTE fallet imorgon värt ändå :D 
 
lyckligt lottad som har 8-klass imoron lol så ska nog sova nu! 

bilder fr fotbollshelgen, öde georgia osvv

Kategori: Allmänt














bra måndag se där

Kategori: Allmänt

Vart en väldigt chill måndag måste jag säga, ingen fotbollsträning och min sista lektion var inställd! Idag har vi övat jättemycket inför hoopsmania, ska bli så himla kul jag älskar våra olika danser haha :D däremot skrattar alla fortfarande jättemycket när jag rör mig vet inte vad felet är lol..men vafaeen jag försöker ju iallafall så skitsamma! ska bli lite läskigt att uppträda inför hela skolan måste jag erkänna även om jag inte är jätteblyg, men självklart superkul också, och verkligen hur kul som helst att se alla andra freshman uppträda också!! Lite segt att vi har match på fredag dock för hade ju vart  kul o dricka lite innan, och framförallt gå ut efteråt, det är ju både min födelsedag och torsdag(taco vida), menmen! får fira en annan dag :)
 
nu ska jag sova innan jag somnar i mina managementanteckningar, test imorn wäh..

2 wins

Kategori: Allmänt

Tog en promenad utanför hotellet imorse efter frukosten, så sjuuukt jävla öde asså helt galet... VÄLDIGT glad över att jag hamnat där jag hamnat i West Palm o inte i nån öde by någonstans ute på landet.. 
Matchen vann vi med 3-1, det var inte samma go idag som i fredags men känns fortfarande sjukt bra med en vinst :) den långaaa bussresan hem från Georiga kändes väl lite lättare med två vinster i ryggen också, #tfsontour levererar woooo.
Nu är vi äntligen hemma och vi är träningsfria imorgon så då ska vi öva på hoopsmania-dansen för nu är det bara 3 dagar kvar och vi har inte ens kommit på alla låtar vi ska inkludera i våra 3 minuter i rampljuset... 
Måste ge en liten eloge till mig själv bara för jag ändå fått en del plugg gjort denna helg även fast vi spenderat sjukt mycket tid i buss osvv, guldstjärna!
 
Dagens höjdpunkt: (förutom vinsten) var GARANTERAT när jag jokki linnea och elin hoppade i sängen imorse i hotellrummet till massa nostalgilåtar i högtalarna, vi hoppade fram och tillbaka till varandras sängar och vi hoppade såpass att själva madrassen åkte av sängen- mycket roligt och vi kände oss som barn på hög nivå.
pussgodnattallasöta 

magiskt

Kategori: Allmänt

Helt magisk vinst igårkväll...... Perfekt väder, fullsatt läktare (endast Embry-fans), & ett sjukt taggad wood. 
Vi kvitterade från underläge två gånger, varav 2-2 kvitteringen med endast 1 minut kvar av matchen- helt fantastisktstörtasbra. Alla hade på känn hela matchen att vi skulle ta ikapp, inget snack om saken...och karaktären folk visar är beyond great *smiling*. Matchen gick till övertid 2*10 men första målet avgör. Med 3 minuter kvar av första 10an får vi frispark som Helen så kliniskt sätter i högra krysset, läktarn blir KNÄPPtyst och Helen springer mot dom och visar "schhhhtecknet", så grymt.... Alla var helt lyriska och sprang mot varann för att fira. Kändes lite som repris från helgen innan med exakt samma siffror och att vi tog igen från underläge 2 ggr, avgör matchen med 3 min kvar osvosv MEN igår var ännu jävla bättre! Vi fucking slog Embry Riddle rankade #1 i landet på deras hemmaplan!!!!! I ER.... 
Kvällen avslutades på IHOP (ett pannkaksställe) där vi åt crepes, svenska pannkakor, amerikanska pannkakor osvv inte alls mätta! 
 
Imorse vaknar jag av att linnea och jokki pratar och jag ser hur jävla mörkt det är ute så jag frågar vad klockan är och då är den 6.43, vafan??...... då skulle vi tydligen upp och se på solen,jag linnea jokki  gick alltså ner till stranden för att se himlen gå från kolsvart till helt ljus, vi såg även soluppgången mellan kl 7.24-7.26, det var helt fantastiskt vackert! Aldrig sett solen gå upp så det är något att bocka av från 100sakerattgörainnanjagdör-listan :) 
Resten av morgonen fram till kl 1 spenderade vi hela laget vid poolen. Efter vi ätit lunch så var det dags att åka till Georgia vilket tog oss 4 h eftersom att vi åkt de 3 första timmarna igår redan, resan imorgonkväll efter matchen blir dock 7 h lång... leejm. Kul ändå att jag nu befinner mig i en ny stat!!! har ju hittills bara varit i Florida (mellanlandningen i NY räknas inte).
Detta hotellrummet har jättemysiga täcken och kuddar ser jag så nu måste jag bara gå och lägga mig godnaattt!

gameday embry

Kategori: Allmänt

Hade midterm på kapitel 1-4&7 igår i International Business och lärarn hade klart o tydligt sagt Inte kap8 o så är hela sista sidan endast på kap8?? asså den lärarn...Mr Moore, han lär ni läsa mer om i den här bloggen för alltså han är helt invalid så måste ta ut lite ilska här.. Vi måste nästan klaga nästa lektion för de kan inte va okej!! 
Var så skönt med en pluggfri kväll igår...kom dessutom i säng vid halv 11 vilket kändes toppenbra! :) imorse drog vi från campus 10 haha folk som har fredagskektioner missar fett många lektioner pga att vi har så många fredagsmatcher....  nu iallafal sitter jag i ett nytt hotellrum i Daytona, men fortfarande samma hotell,vid stranden.. SÅ VEM VET, kanske favorit i repris med skinnydip ikväll igen?? 
Helt underbar utsikt har vi denna gång!

Vi möter laget som är rankade nr 1 i landet i NAIA ikväll! Ska bli så jävla kul o ge dom en riktigt match, Embry Riddle is going down...vinner vi ikväll har vi ju garanterat chans o gå hela vägen o vinna Nationals :) matchen är 6 vilket är helt perfekt, mer humant ute då...lite som o spela hemma i sverige, bästa! 
Nu ska vi snart bege oss för att äta lunch på panera innan le game. Ciaoooo!! 

hej plugg

Kategori: Allmänt

Det har inte vart en jätte händelserik dag, den har mest bestått av skola och sen pluggpluggplugg hur många h som helst.. tackade nej till en födelsedagsmiddag på cheesecake factory buhu för jag hade så mycket läxor att göra, alltid tråkigt :( men det var det värt ändå för nu känner jag mig lite mer on track. 
Det var många sjuka/skadade idag från laget så vi hade endast holly idag, inne i gymmet dessutom för att få en dag utan sol. Efter hennes bootcamp övade vi inför HoopsMania som är nästa torsdag (på min födelsedag!!), som i år har tema "MTV toplist year 1995-2000", typ. Under hoops ska då alla freshman göra en dans som man visar upp inför hela skolan fyfan... man är indelad i sin sport/kön liksom så vi fotbollsbrudar ska då dansa tsm, skönt att vi e många freshies i år! + att även 2 sophmores o 2 seniors ska va med, Sjukt glad över det faktiskt! Måste dock erkänna att jag inte kan dansa what so ever.. jag är så fruktansvärt stel och har ingen känsla för fem öre. och som att inte de vore nog dårå så har 2 föredetta dansare kommit på första delen av koreografin HAHA jag skrattar högt för mig själv när jag ser framför mig hur invald jag måste se ut, håller verkligen tummarna för att jag sätter stegen när de är dags för de är inte de lättaste.. vi ska öva igen på torsdag då vi ska komma på resten av dansen tsm, vi kmr ha 3 olika låtar most likely så de blir som en mix, ska bli sjukt kul ändå faktiskt! o sen efter torsdag lär de väl va o bara nöta o nöta! 
Ligger i sängen nu så finns inte mycket annat o göra  bortsett från att sova- natti! 

BEST WIN

Kategori: Allmänt

Match mot St Tomas igår, som vi tydligen spelat lika mot senaste två åren, lite av en "seriefinal" även fast de är i början av conference. Dom var bättre än vad jag trodde dom skulle vara. Det var en rolig match att spela men det var dödsvarmt och jag var helt död vilket syntes klart och tydligt även från läktarn.... de ledde med 1-0, vi kvittera 1-1, de gjorde 2-1, vi kvittera 2-2, kändes oerhört bra att få göra det kvitteringsmålet på ett helt perfekt inlägg av bolt som jag bröstade ner och volleyvristade in, skön känsla....  Eftersom att det var lika i fulltid blev det förlängning goalngoal 2*10, första målet vinner alltså, och med 3 minuter kvar av första 10an nickar Linn in 3-2 och alla bara dör av lycka och rusar in på plan och firar tillsammans, även killaget som stöttat oss från läktarn sprang in och var med och firade, lyckan i det ögonblicket var helt obeskrivlig.... det kändes som att vi vunnit vmguld eller så haha! Är bara helt överlycklig över att jag spelar fotboll och jag bara älskar det här laget också.. Alla visar sån karaktär och vi slutar aldrig jobba, tillsammans är vi starka!
 
hmm "win or lose on the boooz"..? vi firade lite igår med att parta lite i dormet bredvid, det var jag, jokki, linnea, jo, erin, helen, val, lauren och några killar. Det var faktiskt riktigt roligt, vi körde massa beerpong, rökte vattenpipa, lyssnade musik, drack o bara hängde och hade de trevligt! Det slutade med att jag och val sov kvar i deras extrasäng i vardagsrummet, även fast jag bor ett rum bredvid lol..... jajja är man lat så är man. Sjukt störande dock för deras jävla brandalarm gav ifrån sig nå jävla pipljud varenda jävla minut hela natten typ haha och inte förrän en halvtimme innan vi skulle gå upp bestämde vi oss för att fixa det.......
 
Inställd träning idag för att vi inte fick nåt ledigt förra veckan, vilket var välbehövligt för jag har Midterm inlämning i engelska om lite mindre än 1 h så måste göra klart det. Just nu längtar jag bara tills den här skoldagen är över så jag får gå hem o sova igen!! 
 
ADIOS

blandade bilder från senaste tiden!

Kategori: Allmänt





















slumberfest

Kategori: Allmänt

ingen skola igår men jag o jo skulle gå och plocka upp våra rättade uppsatser i engelskan, så har båda poängavdrag för att vi lämnade in uppsatserna "sent", va i helvete??? då räknar hon varenda jävla minut från 12.30 då lektionen börjar som "sen", jag var SÅ förbannad på duny för de är han som vägrar släppa oss i tid  från träningen Även fast skolan kommer först... urgggh så irriterande. 
jajjaa, matchen igår vann vi med 7-0 vilket kändes super, imorgon däremot är motståndet bättre så ska bli kul med liite utmaning :D vi har träning nu på morgonen kl 10 vilket är väldigt oklart för vi har inte haft ledigt i veckan hittills o imorn har vi ju inte heller ledigt pga match.... 
kvällen igår spenderades hos val igen med claudia och jo föör alla vals rumskompisar är borta så hon var ensam och de fanns hur många lediga rum som helst så vi hade slumberparty med filmer musik inlines musik osv, skön kväll ändå :) 
idag vid 3 ska vi ett gäng på typ 40 pers dra ca 30 min bort och åka go cart, alla får typ 2 race var och det sägs att de är svinnice där med snabba bilar osv, plus att vi är asmånga, så är så himla taggad!! :D 
ha en bra lördag allesammans! 

helg igen!

Kategori: Allmänt

2 lektioner imorse innan träningen och sen fick jag officiellt helg från skuulan (kl10 alltså), det kallar jag riktig lyx :) 
eftermiddagen spenderades i mallet med jokki, hero och linn och alla inhandlade en del saker. jag köpte bl a ett amerikanskt iphoneladdaruttagsak eftersom min adapter är invalid (för jag tänkte att jag har ju själva iphonesladden så köpte endast uttaget), men det är NU jag inser att det är själva kabeln som det är sånt jävla glapp i, så störande..... menmen köpte en (förhoppningsvis) fungerande adapter Också som ja kan använda till plattång, data, hårfön osv!  köpte även lite kläder, se där inte ofta..var inne på HM och de kändes verkligen som att vara hemma i sverige igen för en stund.... 
kvällen spenderades hemma hos tennisVal med erin, jo och claudia, vi såg en riktigt obehaglig film "the call" och sen efter skulle vi muntra upp oss själva lite genom att se "wedding crashers" men de tog inte lång tid innan Val vart sjukt uttråkad så istället gick vi ut o åkte inlines, de hade nämligen 4 par så alla utom 1 fick varsit par, så himla kul jag har inte åkt på jag vet inte huur länge!! svettigt vart de snabbt också. 
nu ska jag gå o lägga mig men först lyssna  lite musik och tagga inför morgondagens match, ska bli så himla kul även om laget inte verkar va något höjdarlag, menmen.. hemmamatch dessutom så hoppas på lite publik! :) adjöken! 

chiiill tuesday

Kategori: Allmänt

Hade ju fetaste stressen igår över de här jävla Int Business provet o vi pluggade ju på som bara den så kommer vi till lektionen imorse och så säger han att provet e på torsdag??? både glad och lack över det, alltid skönt o inte ha prov juu men fortfarande segt när jag knappt sovit nåt inatt pga det och ändå bara ville bli av med... Jajjjaa never mind, det var min ända lektion idag wohopp så hur kan jag va arg!! Efter träningen låg jag vid poolen i över 2 h med lite olika folk som droppa in o ut, helt underbart, värt o få jobba lite på brännan också när man väl e ledig från lektion!
Efter poolen drog vi till Target, nåt stort varuhus typ,  jag köpte fler strumpor (så jag inte behöver tvätta lika ofta för de är alltid strumporna som tar slut fortast, hehe smart) jo tack :)... vi skulle även åkt till pizza hut efter för vi fick ju i läxa att typ äta pizza ju och beskriva allt runtikring och så men vi hann inte för Sofia skulle jobba... så fick hitta på hela den upplevelsen och äta middag i cafeterian istället, lucky (?).. näe! 
Jag och Jo gick till gymmet såhär på kvällskvisten, det var vi och ett helt häng baseball-killar, alltid trevligt.. Vi gick till caf efter för "latenightsnack" som har öppet mellan 8- 10, väldigt nice faktiskt. &JAG har verkligen hittat min favorit i cafeterian alltså... nån youghurt dom har med blåbär (eller hallon eller mango men blåbär är najjsii) och crunshmusli och russin osv, SÅ god och väldigt behövligt efter lite gym hehe, så nu är jag mätt och belåten! 
Tackade nej till filmerbjudande i dormet bredvid, hade vart mysigt men är för trött FETT kul tjej sådär. Den här otroligt roliga tjejen säger godnatt nu också, nightyyy 

sista september...

Kategori: Allmänt

Väldigt händelserik dag med skola och träning woahh ovanligt huh!! 
Nejmen tog ingen nap idag faktiskt....direkt efter vi slutade 3.20 gick vi och spelade tennis och fotbollstennis, jag,jo,TennisVal och claudia. Fyfan haha omöjligt och spela mot en tennisspelare sjukt grym ju servarna kan ju döda någon påriktigt, men det var jävligt roligt faktiskt! Fotbollstennisen var kul också, enda chansen jag kunde glänsa lite höhö, efter att ha torskat tennisen... Vi prickade ju in nästan varmaste tiden att spela också det var fruktansvärt varmt.. eller träningen iförsig var också outhärdligt varm idag, och vi hade hollie sista halvtimmen varav en del cardio (längesen...) nice ändå :) 

Kvällen har spenderats med claudia och international business anteckningarna, prov på 4 kapitel imorgon och jag började plugga nu ikväll, Väldigt dumt faktiskt! Vi tog en paus dock mellan 9-10 för att gymma ut lite frustrationer osv.. Vi fortsatte plugga efter men nu är vi fan för trötta för att fortsätta.. såå Hoppas på det bästa. Mest värda är att Management imorgon är inställd så Int Business kl 9.30 imorgon är ENDA LEKTIONEN wohoo. Så efter träningen är det dirr poolen om de är lika bra väder som det var idag, hoppas :D
vi fick läxa idag i marketing till onsdag att gå och äta pizza så de lär vi ju göra imorgon, lol oklart.. typ förklara allt runtikring hur vi beställer, vad vi beställer och hur den smakar och vad vet jag.. Nu somnar jag snart i tangentbordet så godnatt på er allaa