engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

spontant e bäst

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 9 igår lördag och fick mess av Elin som frågade om jag ville följa med henne, linn och matilda till miami om en halvtimme..blev ett snabbt beslut och helt plötsigt satt vi på tåget påväg till miami(5 dollar fram och tillbaks HUR billigt.....) började inte så bra då vi gick av på fel station och fick ta nån metrotrail nånstans o sen ändå ta taxi och de tog en väldans tid men men! Efter mycket om och men befann vi oss  iallafall vid south beach och huvudshoppinggatan dit vi skulle :) vi åt först lunch och sen började vi vår shoppingtour och oh så taggade vi var! de blev HM, foreveer 21, Zara, urban outfitters o lite andra småbutiker. vi var lite tidspressade eftersom attt tåget hem skulle gå redan 6.20 för o komma hem i någorlunda bra tid. Det mest spontana var väl kanske att vi bestämde oss för att hyra cyklar för att ta oss från block 15 där vi var först till block 5, där de andra affärerna var, samt själva stranden, sjukt häftigt att vart där ändå, samma gata där de spelar in sista Step Up också filmen, mikkee coolt :) och alla skyskrapor.....wow!
Blev en väldigt lyckad dag faktiskt med lite nytt till garderoben, varit i actual miami för första gången och mycket skratt och upplevelser med sköna vänner! Hemresan kändes snabbb även fast den var 1,40 h. Vi var tillbaka på campus vid 8.30 och då var de genast dusch och fixa sig för att sen gå ut!! hade inte tänkt dricka, asså verkligen inte men sen blev jag upphämtad av sofia, hennes kille, jo, och val och vi åkte till en av baseballkillarna och det sluta med att sofia hällde upp en drink till mig och det var igång igen. 
De andra från laget som inte vi var med, drog till moonfest (en sak downtown där hela gatan var avstängd och alla går ut utklädda in o ut på alla klubbar jag vet inte) meeen de jag var med drog till Rumbas, en spansk klubb, där vi hade nån vipavdelning reserverad med gratis dricka hela kvällen, herregud vad skoj det var även fast jag inte kunde så många sånger dårå, vi kom dit vid 12 och dansa och dansa och helt plötsligt var klockan typ halv 5 och vi drog hem.
 
Har mått bra idag ändå, har solat ganska mycket, skypeat, tränat, pluggat, och nu är vi hos sterlings och hänger, vi ska titta på Coach Carter och äta brownies & glass och dricka te, superdupermys, bästa söndagshänget! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: