engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

chiiill tuesday

Kategori: Allmänt

Hade ju fetaste stressen igår över de här jävla Int Business provet o vi pluggade ju på som bara den så kommer vi till lektionen imorse och så säger han att provet e på torsdag??? både glad och lack över det, alltid skönt o inte ha prov juu men fortfarande segt när jag knappt sovit nåt inatt pga det och ändå bara ville bli av med... Jajjjaa never mind, det var min ända lektion idag wohopp så hur kan jag va arg!! Efter träningen låg jag vid poolen i över 2 h med lite olika folk som droppa in o ut, helt underbart, värt o få jobba lite på brännan också när man väl e ledig från lektion!
Efter poolen drog vi till Target, nåt stort varuhus typ,  jag köpte fler strumpor (så jag inte behöver tvätta lika ofta för de är alltid strumporna som tar slut fortast, hehe smart) jo tack :)... vi skulle även åkt till pizza hut efter för vi fick ju i läxa att typ äta pizza ju och beskriva allt runtikring och så men vi hann inte för Sofia skulle jobba... så fick hitta på hela den upplevelsen och äta middag i cafeterian istället, lucky (?).. näe! 
Jag och Jo gick till gymmet såhär på kvällskvisten, det var vi och ett helt häng baseball-killar, alltid trevligt.. Vi gick till caf efter för "latenightsnack" som har öppet mellan 8- 10, väldigt nice faktiskt. &JAG har verkligen hittat min favorit i cafeterian alltså... nån youghurt dom har med blåbär (eller hallon eller mango men blåbär är najjsii) och crunshmusli och russin osv, SÅ god och väldigt behövligt efter lite gym hehe, så nu är jag mätt och belåten! 
Tackade nej till filmerbjudande i dormet bredvid, hade vart mysigt men är för trött FETT kul tjej sådär. Den här otroligt roliga tjejen säger godnatt nu också, nightyyy 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: