engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

gameday embry

Kategori: Allmänt

Hade midterm på kapitel 1-4&7 igår i International Business och lärarn hade klart o tydligt sagt Inte kap8 o så är hela sista sidan endast på kap8?? asså den lärarn...Mr Moore, han lär ni läsa mer om i den här bloggen för alltså han är helt invalid så måste ta ut lite ilska här.. Vi måste nästan klaga nästa lektion för de kan inte va okej!! 
Var så skönt med en pluggfri kväll igår...kom dessutom i säng vid halv 11 vilket kändes toppenbra! :) imorse drog vi från campus 10 haha folk som har fredagskektioner missar fett många lektioner pga att vi har så många fredagsmatcher....  nu iallafal sitter jag i ett nytt hotellrum i Daytona, men fortfarande samma hotell,vid stranden.. SÅ VEM VET, kanske favorit i repris med skinnydip ikväll igen?? 
Helt underbar utsikt har vi denna gång!

Vi möter laget som är rankade nr 1 i landet i NAIA ikväll! Ska bli så jävla kul o ge dom en riktigt match, Embry Riddle is going down...vinner vi ikväll har vi ju garanterat chans o gå hela vägen o vinna Nationals :) matchen är 6 vilket är helt perfekt, mer humant ute då...lite som o spela hemma i sverige, bästa! 
Nu ska vi snart bege oss för att äta lunch på panera innan le game. Ciaoooo!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: