engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

uttråkad

Kategori: Allmänt

tjenixen! blir ett mittiveckaninlägg för jag är sjukt uttråkad på jobbet...bara massa samtal att ringa hela tiden, trött på att höra min egen röst och det är nog alla andra ocksåååå!! fick nyss ett 15 dollar presentkort på starbucks från min chef för hon är nöjd med det jag gjort etc, happyygirl :D nu ska jag bara hitta ett offer att gå dit med hmmmm äh vem försöker jag lura alla kommer linea up för att vilja hänga på juuuu :D. 
 
Har förövrigt vart uppklädd två dagar i rad nu..endast pga presentationer och inte för att jag frivilligt vill gå klädd så hähä. Idag under vår egentliga träningstid var vi ute några stycken på planen och spelade lite boll, och jag sprang lite intervaller etc sjukt konstigt men jajja skoj med fotboll ierrefall,  sjukt lökigt dessutom. 
 
Annars då... bockar av fler och fler prylar i skolan och nedräkningen står idag på exakt 1 veccka whoaaa. Annars gick det väl inte asbra att komma back on track, inte när man bor bredvid massa andra partyprissar och inte heller när jag upptäckt denna uppfriskande dryck: budlight lime. vad händer där? jag har aldrig tyckt om öl men denna är riktigt fin. Nåt som också är riktigt fint är att jag nyss hämtade ut min första paycheck som jag ska lösa ut senare ikväll! 
 
Veckans nyhet är väl att Dunnys fru födde deras andra barn igår, superglad för hans skull :) 
 
Nu slutar jag så hehehejdå kompisar 

hej

Kategori: Allmänt




















bra styrt

Kategori: Allmänt

träna är ju roligt, men festa är också väldigt skoj...... skulle vara lite duktig denna vecka men det blev utgång tisdag, chillkrök onsdag, utgång torsdag, vila fredag yes, poolparty och utgång lördag.. och idag har de vart pooldag :) känns lite som att vara tillbaka på magaluf eller så, och skolan vem är han..... äej blir pluggfokus veckan som kommer pga finals osv! 8 dagar kvar. + intervallträning så jag är fit for fight tills att jag kommer hem för att speeeela boll. 
 
fotbollsseniorsgrabbarna höll ju poolfest igår som en liten adjötillställning, sjukt bra styrt faktiskt! första riktiga poolpartyt denna semestern, ändlöst med dricka, sjukt mycket folk dök upp, bra musik, mycket roliga lekar som flipcup, poker etc, helt sjukt bra väder, goda jelloooshots etc. väldigt lyckad dag måste jag säga... sen blev jag kvar på cityside för nap, dusch och käk för att sen fortsätta festandet innan utgång på kvällen- rooftop alltid braoo :D 
 
fick höra om en app idag också av filippa, tinder heter den, som tydligen folk hemma har börjat använda(?) vet inte om det stämmer, men de verkar som en trevlig app iallafall haha..
 
 
nu står nedräkningen på 13 dagar, helt s t ö r t!!! saknar alla där hemma så ska bli hur trevligt som helst att landa på svensk mark igen, även fast livet här borta är rättså oslagbart. förutom när man har stopp i toan som jag och elin har för tillfället, måste ta tag i det ughh men sängen är så skön just nu.. ska samla krafter och ta tag i det- CIAOO 

mer bilder

Kategori: Allmänt



















bilder

Kategori: Allmänt












poolfest

Kategori: Allmänt

tjenatjenatjenaa igår var det poolparty/volleyballturnering här vid skolpoolen, väldigt trevligt måste jag säga med bra musik i högtalarna, förvånandsvärt mycket folk, bra väder, volleyball etc :) vi slängde ihop ett lag nån minut innan det var dags att sätta igång så det blev ett random ihopplock, jag, maria, texas basketspelare (lång så in i attan vilket var väldigt beneficial), sen 2 volleyball tjejer, sjukt värt också! och sen en crosscountry kille med spänst heelt otrolig alltså..... det gick bra för oss vi vann alla våra 3 gruppmatcher så vi var obesegrade fram till finalen och det var faktiskt väldigt roligt att spela :D sen finalen gick det utför och det blev även lite tjaffs, inget jag orkar gå in på men vissa människor kan ju verkligen inte spela på skoj iallafall utan måste ta allt som att det är världscup och det gjorde finalen väldigt tråkigt så vi ville bara gå därifrån, menmen! de bjöds även på glass med massa tillbehör, sen hamburgare, hotdogs, och dricka! 
 
sen igårkväll var vi på cityside för Jesse en kille på fotbollslaget fyllde år, så vi var massa fotbollspersoner o lite annat folk där och förade, väldigt lyckat :D så roligt man kan ha med en kortlek alltså, det blev poker, bubblan, "fuck-u", electricity och lite annat. sen fick jag linn och elin skjuts med Val downtown så vi gick till rooftop där jättemånga andra från skolan var, tennisspelare, golfare, volleyballpersoner osv, sjukt lyckad danskväll som avslutades med Nicos pizza, dööör för den... däremot blev typ 25 pers kvar på cityside för de krånglade med taxis osv så de blev kvar hemma haha och gick tydligen till mcdonalds och försökte sig på en drivethruu fast till fots, vilket tydligen inte var tillåtet så de ringde polisen tror jag filippa sa.. haha jajjja kul grej ändå. 
 
har också blivit lite influenced av filippa som sagt att hon ska radera sitt netflix account och börja läsa böcker istället för att bli mer bildad haha, hon har inte raderat det såklart men för nån dag sen tittade hon på nån documentary istället, vilket jag började med igår!! istället för att bara se serier haha... har nu tittat på ganska många... om steve jobs, facebook, havet, matindustrin osv hehhehe... förhoppningsvis är de väl lite bra för allmänbildningen(?) rätt intressant om inte annat lol.
nedräkning till hemgång: 20 dagar.. helt jävla galet. GODNATT 
 

flytt!

Kategori: Allmänt

det blir vad säger man.. veckligen bloggning.. nä va fult, veckovis skrivning, nåt sånt! 
Vi vann matchen förra lördagen mot PBA med 2-1, så känns bra att ha vunnit båda matcherna denna vår inför hösten, även om vi bara spelat 2.. Efter matchen så bjöd Tiffanys föräldrar oss 3 mig filippa och elin (1209) på middag, vi åkte till någon jättemysig seafood restaurang vid vattnet, hur trevligt som helst! jag åt jättegod lax med ris(?) och de andra åt tuna, föräldrarna vet jag inte riktigt vad de åt, men självklart åt tiffany hamburgare, haha alltid...... Hur gulliga föräldrar som helst iallafall jag älskar dom, de är alltid så snälla :) 
Även fast vi skulle stanna inne i lördags så blev det ju inte så ändå.. vi gick över till Sterling (ett lägenhetsområde ja), och sen fortsatte festen hos fotbollskillarna i cityside, sen tog kvällen slut för min och elins del, lite id trubbel så vi åkte hem, vi var båda sjukt trötta också så det var ändå skönt, mådde toppen dan efter :)
 
Hade sista riktigt ttuffa Hollyträningen i tisdags och självklart var det varmaste dagen på hela året då, usch det var inte alls roligt men vi gjorde det tillsammans och folk pushade varandra. Nästa vecka är sista Holly men det är bara en snabbis sen ska vi ha lite gofika. Även sista fotbollsträningen hade vi igår och då spelade vi bara fotbollstennis.. Inställt idag pga påsk och nästa torsdag/fredag är planen ospelbar pga nånting så nu ärrrre ingen mer fotboll här buhuu... 
 
Föresten är det klart att jag flyttar av campus till hösten, jag och filippa ska flytta in på Sterling till Linn, Stinne och Hero, eftersom att jokki och matilda åker hem. Vi hade lite "husmöte" här i veckan för att diskutera allt möjligt och nu känner jag mig jättetaggad på detta :D blir lite mer att flytta hemifrån påriktigt nu när jag kommer behöva laga mat o grejer själv..... Jag ska dela rum med Hero på nedervåningen, det ska bli hur skoj som helst faktiskt :DD ska bara lista ut vart jag ska fly till när hennes pojkvän fr swee kommer komma o hälsa på, men de problemet tar vi då! 
 
Ha en trevlig helg allihopa!! 

hejhej

Kategori: Allmänt

veckan flög förbi återigen... det bästa var väl.. hm.... måste nog säga Island Jacks i onsdagskväll, första gången jag var där, vi var en hel del brudar från laget och massa andra också så det var jätteroligt :) vi tog nån sneeky genväg dit då vi behövde klättra över staket osv, gjorda för äventyr! island jacks har "hotbodycontest" på onsdagar haha då massa tjejer går upp och dansar på baren och vinnaren vinner massa pengar, oftast strippor som vinner eftersom att dom klär av sig blä!! jag var uppe där ett tag och dansade men inte så länge haha! 
 
torsdagen var inte rolig med matte och träning ughhh noll fokus. även igår var en riktigt tröttdag, träning på morgonen iförsig men sen började det regna hela dagen så jag och val låg i sängen hela dagen och kollade one tree hill + nappade några timmar förutom när vi var på panera och åt! 
One tree hill är verkligen min favorit tvserie och kommer nog alltid vara!! kan i princip alla lines utantill eftersom jag sett allt 2 gånger redan. 
 
Idag gick jag in för att jobba bara en timme mellan 9-10 för de behövde hjälp, jag höll en tour ensam för första gången för en tjej och hennes mamma runt hela campus.. gick faktiskt bra jag känner mig inte nervös längre. Hoppas jag var cool nog att övertyga henne om att komma hit hehe.... nu ligger jag i sängen och slappnar av med lite orange is the new black, lunch om en timme och SEN MATCH :D mot PBA, en division 2 skola, så de ska väl vara ganska bra, ska iallafall bli väldigt kul att spela, som alltid :) 
ikväll har jag bett elin tvinga mig att stanna inne för att undvika party men vi får se vad som händerrrrr för alla är taggade ikväll tror jag!!! Nu ska jag vila lite puss på er.
 
Ed Sheerans "sing", skön låt!! 

helgens festligheter

Kategori: Allmänt























FAN

Kategori: Allmänt

jädrans!! hatar när jag glömmer skriva saker..... 
var ju fan på stranden igår första gången den här semestern!!!! värt o nämna.... den stranden vi åkte till igår är typ in the rich part of west palm beach så allt ser fett fancy ut, sjukt fett o ha en lägenhet där alltsååeåe. 
den stranden var den jag först besökte i början av förra terminen, annars har vi varit på en annan strand, så det var nice o åka dit igen :) älska vattnet <333 så blått och fint och så himla bra temperatur också.
 
btwww bara så hamnar den här helgen jävligt högt upp på min toplista den har verkligen vart brao. så nu är jag klar!
HEJDÅÅ

älskade helg

Kategori: Allmänt

Alltså jag har en sak att göra i skolan, skriva en engelska outline till imorgon, och inte ens det kan jag göra.. vår lärare är så cp och överdriven så man blir så sjukt omotiverad.... en outline är ju endast för ens egen fördel och den behöver inte ens vara bra men hon betygar den och vill att man ska göra om den gång på gång och ratar allt. jag och elin sitter i våra sängar breve varandra och försöker göra detta men det är liksom så att varje gång man ska toucha tangenterna för att skriva så går det bara inte det tar stopp.. så då tänkte jag att jag bloggar lite istället för då tar det inte stopp i skrivandet, snarare tvärtom att man vill typea alldeles för mycket.. 
 
sjukt grym helg faktiskt- i fredags var det filmkväll i fluffy house då vi såg ride along och åt massa goda kakor och tårtor osv som baker gjort muums, och så svensk choklad på det! mysigt med filmkväll for once, det är bara fest hela tiiin. 
Anyway det är ju också kul!! igår så gick vi alla ut och vi hade förkrök i vårt dorm och det kom hur mycket folk som helst så vi fick ta in stolar osv från andra dormet , iallafall riktigt lyckat det är så kul när man är många o partar :) alla åkte sen till rooftop, vi träffade massa där också som hade förat på andra ställen, SÅÅÅ himla roligt gahh jag älskar roooftop!!! och när man är så många man känner blir de så mycke roligare ocksåå :DD
 
idag söndag firade jokki sin födelsedag, vi var vid deras pool och hon hade bakat helt sjuuukligt mycket och gjort pajer och hade diggekex med brieost och allt möjligt gott.. oreobollar och biskvier var favoriterna!! och jag är sjukt svag för brieost och digge också... åt alldeles för mycket mår typ fortfarande illa. men det var en väldigt trevlig dag, många som dök upp och vi kickade lite boll och solade och badade och lekte med massa barn som var där, kasta frispie och bollar och allt var det var! 
Där var min helg, hoppas alla ni har haft en toppenhelg ocksåå och redo för plugg/jobb whatever imorgon! :)
 
nu ska jag återgå till studerandet tjenixen

hej igen

Kategori: Allmänt

tjenatjenatjena gllömde säga 2 saker, inte alls viktiga men jajja nu får ni höra ändå. 
Fått en ny chef på jobbet och vi hade  välkomsmöte idag typ och hon verkar sjuuukt pain in the ass, jag gillade det mer slappare när maria var där för hon va sjukt skön, den här bruden är sjukt ordningssam och vi måste bära namnbrickor och signa in och ut och ska alltid ge oss ett tusen saker att göra och så vidare och så vidare, me dont likeeeee!!!!
 
Den andra saken jag tänkte säga är att jag har aldrig haft så mycket träningsverk i rumpan i hela mitt liv... vi hade Holly igår och en av övningarna vi gjorde var då denna rumpsak och just då var det inte så himlans farligt men idag... herregud det går inte ens att sitta utan att det gör ont, det gör ont att gå och framförallt sätta sig ner på toan osv, vad vi än gör. Det roligaste är att hela laget har så fruktansvärt ont och det är hemskt, även hela tennislaget som också har Holly då har träningsverk haha det är lite komiskt.. jävla killer övning alltså. Kommer inte bli kul att träna imorgon eftersom de brukar va ännu värre dag nr 2. Pratade med Jokki bland annat och hon har inte haft sån här träningsverk förräns första Hollyträningen FÖrra våren, hahaha.... 
 
så nu ska jag sluta skriva och fortsätta kolla orange is the new black, ny serie jag börjat kolla på eftersom glee är över nuuuu. GODNATT

gilla

Kategori: Allmänt

 allt är bra här just nu faktiskt, bra väder, inte så mycket skola, inte så mycket fotboll, ganska så mycket sola, ganska så mycket umgås, ganska så mycket fest, allt detta= toppenito. 
 
Spontana saker är nästan bland det bästa skulle jag säga. Igår satt jag i biblioteket och pluggade matte till halv 9 jätteful och jättetrött och så kom jag tillbaka till rummet och frågade elin om det var okej att gå och lägga sig även fast de var så tidigt och jag hade inte nappat så var jädrans trött. Men så knacka Jo på och hängde här ett tag sen kom Lauren över också och så var de jag Tiff och Elin i rummet också och vi hängde ett tag så klockan blev lite mer och sen hängde jag på Jo över till deras rum och där var Erin och gjorde sig i ordning för Renegades och även Margie kom över och jag hade verkligenverkligen inte tänkt att gå ut men sen lyckades dom övertala mig iallafall runt halv 11 så jag tog några shots inteee gott och på ca 10 minuter bytte jag om, sminkade mig och tog några fler shots och så var det igång, glad att jag blev medtvingad för de blev en sjukt rolig kväll på gades återigen :D har blivit att jag gått ut väldigt många vardagar nu på senaste tiden och sån har jag inte varit förut... skoj är de iallafall!! missade dock min 8lektion imorse men jag gick iallafall upp  vid 8.15 för mitt alarm ringde då, sjukt oklart varför jag ställt klockan på just den tiden när jag började kl 8 menmen skulle gå till lektionen men då sa Filippa att hon skulle till MAzza matteläraren och få tutoring så då hängde jag på där istället för har matteprov imorn bläää... 
 
Resten av dagen har bestått av  pool pool pool, så jävla naajs. Jag och Elin har precis kommit tillbaks från en långprommis också, alltid trevligt och mycket att prata om! Ikväll kan jag nog nästan lova att det blir läggdags tidigt iallafall.... så godnatt på errrr