engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

poolfest

Kategori: Allmänt

tjenatjenatjenaa igår var det poolparty/volleyballturnering här vid skolpoolen, väldigt trevligt måste jag säga med bra musik i högtalarna, förvånandsvärt mycket folk, bra väder, volleyball etc :) vi slängde ihop ett lag nån minut innan det var dags att sätta igång så det blev ett random ihopplock, jag, maria, texas basketspelare (lång så in i attan vilket var väldigt beneficial), sen 2 volleyball tjejer, sjukt värt också! och sen en crosscountry kille med spänst heelt otrolig alltså..... det gick bra för oss vi vann alla våra 3 gruppmatcher så vi var obesegrade fram till finalen och det var faktiskt väldigt roligt att spela :D sen finalen gick det utför och det blev även lite tjaffs, inget jag orkar gå in på men vissa människor kan ju verkligen inte spela på skoj iallafall utan måste ta allt som att det är världscup och det gjorde finalen väldigt tråkigt så vi ville bara gå därifrån, menmen! de bjöds även på glass med massa tillbehör, sen hamburgare, hotdogs, och dricka! 
 
sen igårkväll var vi på cityside för Jesse en kille på fotbollslaget fyllde år, så vi var massa fotbollspersoner o lite annat folk där och förade, väldigt lyckat :D så roligt man kan ha med en kortlek alltså, det blev poker, bubblan, "fuck-u", electricity och lite annat. sen fick jag linn och elin skjuts med Val downtown så vi gick till rooftop där jättemånga andra från skolan var, tennisspelare, golfare, volleyballpersoner osv, sjukt lyckad danskväll som avslutades med Nicos pizza, dööör för den... däremot blev typ 25 pers kvar på cityside för de krånglade med taxis osv så de blev kvar hemma haha och gick tydligen till mcdonalds och försökte sig på en drivethruu fast till fots, vilket tydligen inte var tillåtet så de ringde polisen tror jag filippa sa.. haha jajjja kul grej ändå. 
 
har också blivit lite influenced av filippa som sagt att hon ska radera sitt netflix account och börja läsa böcker istället för att bli mer bildad haha, hon har inte raderat det såklart men för nån dag sen tittade hon på nån documentary istället, vilket jag började med igår!! istället för att bara se serier haha... har nu tittat på ganska många... om steve jobs, facebook, havet, matindustrin osv hehhehe... förhoppningsvis är de väl lite bra för allmänbildningen(?) rätt intressant om inte annat lol.
nedräkning till hemgång: 20 dagar.. helt jävla galet. GODNATT 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: