engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

äntligen lite värme

Kategori: Allmänt

känns som att skolan är mer chill nu i vår faktiskt även fast jag har lika många kurser.. jag valde nog softare lärare nu när man fick lite tips från andra osv om vilka man ska ta, för de var sjukt mycket köttigare i höstas, typiskt samtidigt som fotbollen och allting också.. men försöker hålla uppe tracket o göra saker i tid men de finns så mycket roligare distractions hela tiden.. såsom dogdeballturnering som vi nyss hade-vi rocka fett o vann några matcher iallafall, vi var typ 8 från laget + erik (heros pojkvän som e här igen) :) ,men lite läskigt o spela mot killarna som ändå kastar rätt hårt fastän bollarna inte e så hårda! sen har vi klassiska paradisehotel distraktionen, glee.. sola..bada…o pina colada på sommarn e allting som bäääst, Woho värmen börjar äntligen komma tillbaka!! :D allt är så mycket nicigare då tbh…. (to be honest, för mina tröga föräldrar osv)
igårkväll gick jag på mathlab för första gången också asså nej blää… han som höll i det var jättemuppig, kort och tjock och utländsk kunde knappt prata engelska så hur tusan ska jag förstå då när ja inte ens fattar på svenska eller normal engelska!! sa "va" ungefär 178 ggr och sen när jag inte förstog varför han gjorde saker o ting så typ stirrade han på pappret o mumla nåt haha sjukt oklar, menmen lite klokare blev jag allt!! skulle ju gått ikväll också slog de mig nu att jag faktiskt hade planerat hmm… men dodgeballen va roligare :)
ska ha sleepover med min bästa joeyyy ikväll, vi har inte bestämt i vilket dorm ännu men men de löser sig snart- godnatt på er!

måndag snart wohoo

Kategori: Allmänt

då var denna helg slut, fort har den gått! men jävligt bra har den varit också. I torsdags gick vi över till Sterlings, dom hade plättmiddag o grillning med baker amy bolt och hanna, fick smaka lite plättar, asgoda med äpplen och kanel i smeten mmm!!
I fredags var jag ganska produktiv pluggmässigt om jag minns rätt, och så började jag kolla på Glee och såg typ 7 avsnitt=sjukt många timmar, va så himla nice och bara ligga i sängen och kolla och inte ha nåt annat på schemat.
Igår var de födelsedagsparty för hero och linn, riktigt lyckat!! temat var "what i would never wear" och utklädnaderna var fantastiska! jag var väldigt tjejig med lösögonfransar och lockat hår ocksåvidare, ett kul skämt eftersom att jag oftast är klädd i sportkläder och uppsatt....lol. Under kvällen blev man ihopparad med en annan personer och skulle göra massa uppdrag tillsammans, bland annat visa röven, kyssa samma kön, bajsa, shotta, dansa i badkaret, springa naken runt cityside etc. Jag och Emma som ja va med var feett satsiga o va ute o gjorde massa av prylarna o va sjukt stolta men så tänkte vi ba shit hoppas de inte är nån tidsgräns på de här, så springer vi tillbaks in o kommer upp till vardagsrummet då håller dom på o utser de 4 vinnarna och VI HAR INTE ENS VISAT VÅRA GREJER FÖR domarna då assåååååå blev vi arga då eller haha sjuuukt ovärt asså!! men de va sjukt kul ändå måste jag erkänna :) sen drog vi ut på kvällen o de va faktiskt bra musik på hookkaah igår så även väldigt lyckat utgång!!
idag har varit seg, vaknade sent och har solat några timmar och sen spelade vi fotboll ute igen, några randoms vi fråga som var där o körde redan, o nåra brudar i vårt lag o nåra på killaget, vi fick ihop till 3 lag om 5 och körde kortare matcher, jag var ganska passiv för var helt död, precis som några andra meen men de va skoj. 
Nu är jag inne i jos dorm, vi ska ha sleepover i hennes rum ikväll för vi va inne hos mig sist, vi bestämde typ igår att vi ska göra det till tradition att ha sleepover varje vecka, får se om vi lyckas hålla de haha!! nu sitter jag lauren och jo o ser grammys på tv och lauren is cracking me up, dom två när de argumenterar alltså haha jag fick ont i magen av att skratta, det var ett tag sen.. deras diskussioner är ju givetvis på skoj o inte arga på riktigt men de är så roligt att höra på....... jajja, blir nog läggdags snart för alla är trötta efter gårddagen! GODNATT ÄLSKLINGAR 

bildrrr

Kategori: Allmänt













rooolig helg

Kategori: Allmänt

de va chill igår jag och elin låg och solade några timmar och sen var vi några stycken som spelade fotboll tillsammans och gjorde lite andra fotbollslekar, kul o lira faktiskt de va länge sen :) sen igårkväll skulle jag o elin  över till sofia och dom för att hänga bara o inte dricka osv men sen så kom de huur mycket folk som helst dit både folk från vårt lag och killarnas lag och det blev lite fest av det hela och vi körde beerpong och lekte dricklekar osv så de blev ju att jag drack ändå och jag gick till och med ut sen, vi var några som gick till rumbas (spannsk klubb m hiphopgolv också på lördagar), vilket var vår räddning för spanskmusiken var ingen hit igår.. sjukt kallt igårkväll också men vi fick skjuts till klubben och hem så det var skönt. sammanfattningsvis jävligtspontan och rolig kväll :)
 
idag har vi också legat vid poolen bra länge, jag elin och erin. vid 4 träffades vi på plan igen för att lira mer, vi var fler folk idag så vi gick runt på tre lag, så enkelt o dra ihop ett gäng o bara köra sådär, väldigt najjsi. blev lite gym efter de också o sen efterlängtad middag. Nu blir de bara chill hos dormet bredved, borde plugga men nahhhhhj skippar det ikväll faktiskt- godnatt på er! 

kaallt

Kategori: Allmänt

Första veckan i skolan avklarad, de gick snabbt ändå och jag är hyffsat nöjd med kurserna jag valt, tror d kommer gå bra föruuutom matten kommer bli svår men men får gå på mycke mathlabs..
Vi har gymmat mycket i veckan jättemånga från laget tillsammans, väldigt roligt när alla är där inne man blir faktiskt motiverad! Har haft grov träningsverk i benen sen i tisdags efter vårt mördarepass och har till och med träningsverk i magen och det är inte ofta, så sammanfattnings hardet varit en lyckad träningsvecka!
 
Igårkväll fixade vi ihop en inomhusturnering i gympahallen vi och killaget, det dök upp hur många som helst så vi var jättemånga i varje lag men det var fett kul, inomhusfotboll är fan väldigt roligt :) förhoppningsvis gör vi om det snart!
Efteråt gick vi alla ut tillsammans till taco vida, först pre-gameade vi några stycken hos sofia, grace och fanny innan vi gick till taco- var inte där så länge men det var skojjjsi, enda jag gjorde av med var 4 dollar på 2 shottar till mig och louise, sjukt värt ändå när man inte slösar så myckkää. Det var en kul kväll eftersom att det var så mycket folk från skolan, alla var ju taggade eftersom de var första utekvällen men däremot var det helt svinigt kallt så jag tror jag avvaktar nu på utgångar tills det blir varmare igen, de är de som är så nice här ju vanligtvis att man inte behöver ha så mycke kläder när man går ut och inte behöva frysa, men de var icke fallet igår så nu vill ja att floridavintern (inte jämförbar med svenska men ändå sjukt kallt), ska vara över!
 
Nu ska jag val erin och lauren dansa just dance på wii om vi får det att funka, och nuuuuuuu fick vi de o funka :DDD lets goo nu ska ja visa mina dansskills godnatt! 

dö matte

Kategori: Allmänt

första mattelektionen idag, college algebra. nej tack.. fy fan... inte redo för matte.. kommer aldrig bli det heller... hade nog ändå gått hyffsat om det var på svenska men nu så var ju allt på engelska dessutom blää!! hoppas veerkligen jag kommer in i det.....
 
körde värsta benpasset med Hanna idag på gymmet, kommer vara förvånad ifall jag inte har ont imorgon för blev helt skakis under tiden vi körde + brukar inte gymma ben heller, men vi får se! vi ska köra tillsammans imorgon men då blir det mage istället.
 
kvällen avslutades på cheesecakefactory (en restaurang och inte cheesecakefabrik då), men iallafall vi var typ 8 svenskar och stinne! var väldigt trevligt faktiskt med massa catchup, hur kul som helst att se alla igen verkligen :))
 
nu ligger jag i sängen hur skönt som helst, som avslut på denna dag blir det att fortsätta kolla på the magic of belle isle som jag började titta på tidigare, sen sovaa för har 8klass imorgon igen blöhöö... 
natti på er 

första skoldan

Kategori: Allmänt

vart en lång dag idag..2 nya lektioner imorse (english comp 2 och american government) sen har ja umgåtts med tennisval, vi spelade tennis, provade ut glasögon till henne, sen gick vi till poolen och låg där i flera timmar tills solen gick ner det var faktiskt jävligt chill, bästa mixen m sol, musik, o poolhäng bara :) 
sen hade jag nattklass (speech) från 6-9.. jag trodde de skulle va värre än vad det var men han var rätt skön ändå, största skojarn faktiskt  så de gick undan :) även fast han verkar va hård med betyg..såå jag funtade först på o droppa klassen men näe ja bestämde mig för o stanna ändå! 
efter de gick jag till gymmet ett tag och nu är jag äntligen inne på rummet nyduschad wihoo. 
Skönt med lite rörelse i vårt rum nu ändå nu när tiff flyttat in så får vi cal på köpet också (hennes pojkvän), och även Jo är på besök! känns så nice att vara omringad bland folk 24/7 igen måste ja erkänna :)) 
men godnatt på er, har 8klass imorn igen!! 

sista lovdagen

Kategori: Allmänt

sjukt bra väder idag så vi har solat en del, känns sååå himla bra att ligga vid poolen igen-nåt ja missat for sure!! flera kom tillbaka idag också, mina favvospanjorer val o jo och sofiaa kvällen spenderades med dessa personer och grace, i sofia o graces nya lägenhet, hur fin som helst faktiskt o gångavstånd från oss, perfa! Jo och Val mötte varann i fifa14 o de blev väldigt intense faktiskt, kul för mig och Grace som kollade på...! även fanny bor med dom (min exroomie), skitkul o träffa henne igen efter en hel jul också tiffany flyttade in idag också, hon har bott i dormet bredvid under hösten men ska flytta in i filippas sovrum nu till vår och elin flyttar över till mitt sovrum istället eftersom fanny flyttat ut som sagt, ska bli jävligt nice att få in en amerikan i dormet faktiskt, då lär de inte bli lika mycket svenska som de blev under hösten heller vilket känns bra imorgon är det skolstart.....vetefan om jag är helt redo för de alltså, men har tydligen bara 2 lektioner imorgon varav den sista är slut 12.20 så de känns ändå okej, förhoppningsvis lite solning efteråt då om vädret tillåter!
 
läggdags nu fan har inte vart uppe till 11 på typ 3dagar nu, vi har lagt oss redan vid 9 typ haha...
GODNATT

just my luck

Kategori: Allmänt

FINALLY HERE-gna tell you about my somewhat lucky somewhat unlucky trip......
thhe flight was good it took 10 h tho, so long.. but I had an empty seat between me and this other lady and we somewhat got to know each other as well which was nice.  We were gonna land at 8 and take last tri rail was leaving 10.18 and we landed even earlier but then they didnt let us off the plane cuz they didnt have enough wokring ppl in the airport and i was like shit im not gonna make it to the train, paaanic.. but then this lady from the airplane was like but go ahead.. (in the line to this blueformthing) and she was like helping me getting further ahead even tho i felt so rude going ahead, anyway i got in the front but it took forever anyway cuz there was 10000 mexican ppl who was before us and i was waiting and i looked at the time it was 9.30 and i still had so long left in the line and didnt have my bags or anything, i freaked and then i asked this lady how far away the train station was and said i was gonna miss the last one and omggg she was SO awesome she took me first in line like we're doing an exception for u and then she followed me to get my bags and all the way to the cabs and stuff, THERE ARE kind ppl in the world for sure fucking forever greatful lol.. then i got to where the cabs went from and there were noo cabs but then 1 came and these 2 australian gurls had been waiting for forever for one and they let me go withem in their cab and it was 10 oclock now i was freaking out and then they dropped me off first (so nice tooo) and i got to the trainstation at 10.15 cuz i asked him to drive fast and i payed him, thanked the girls soo much, got off and was gna buy a ticket and this gurl helped me with it cuz she saw i was so lost and confused lol but yeah we bought the ticket and the sec after i got it, the train came to the station i was like o m g..... and wen i got to wpb it was POURING but i got a cab ahold of one and got to campus around midnight.. i was soaked and i was out for like 15 sec.. and when igot here i had to wake elin up cuz didnt have a key haha felt litl bad buuut whatever!!
 
Feels awesome to finally be here, but I feel so jetlagged I dunno why cuz 6 h isnt that much of a difference but me and elin went to bed at 8.30 yesterday and we have been waking up 7 every day, now its not even 8 and im so ready to hit bed, tired or what... 
ppl are starting to get back and tomorrow so many are gona show up as well, soo excited :D miss them by now!! 
time to watch a movie then gooodnighty 
my first post in english btw as you all noticed lol, hmm doubt im gna keep this up but we'll seeee.. tjenixen 
 

jaduu

Kategori: Allmänt























2014

Kategori: Allmänt

2014 har börjat bra måste jag säga. Bland annat utgång med mina älskade spångabrudar, var så hiimla länge sen och helt sjukt roligt att ses igen och våra utgångar blir alltid succe, eller nahh vet inte men denna kväll var galet lyckad och den spenderades på Amba :) funtar lite på att lira med dom i maj också om jag får när jag kommer tillbaka, skulle va väldigt skojjjigt, men de lär väl ifs inte hända MEN som sagt skulle va kul!!
 
Har även igår träffat mina gymnasietjejer från klassen, eller vi var 5 stycken utav 8 som kunde ses och den lunchen varade läääänge, SÅ mycket att prata om och så himla roligt att träffas innan vi alla återgår till USA, Norge, Tyskland, Australien och allting vad det är..! halvår efter studenten och alla är världen över, lite random men ändå väldigt roligt. 
Inte likt mig men idag har jag kört intervallträning i drygt 30 minuter på löpband med sempan, har nog inte sprungit intervaller sådär sen försäsongen känns de som o senast ja sprang överhuvudtaget var under Nationals för typ 5 veckor sedan, men de gick bra o kul när man är 2 så man kan pushas :) (mest jag som behövde pushningen.....) blev lite styrka på det och sen avslutades det med pastapesto, parmaskinka, mozarella och ett avsnitt paradise, pricken över iet, riktigt klassprogram!
 
Om 2 dagar åker jag tillbaka till USA, känns helt sjukt men är så jävla himla jättejättemycket taggad på den här vårsäsongen alltsåå :D och lite värme kommer inte sitta fel heller, pooolen here I come!! hoppas de inte är alltför kallt nu i januari bara då blir ja besviken......eller aja jag har 4 månader till sen på mig så jag ska inte klaga..jag kan istället tänka på er här hemma som kommer behöva stå ut med snöstorm och minusgrader och allt vad det är, puss på er kärlek till er! 
adjöken ::)

lite jullovsbilder

Kategori: Allmänt