engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

autoshow, smoke inn och 25årskalas

Kategori: Allmänt

 
 

helg

Kategori: Allmänt

smoke inn eventet i lördags var toppen! vi var många från laget som jobbade och det var packat med folk som var där och drack och rökte o åt mat och bara trivdes bra! även vi fick dricka vilket många gjorde, fanns ju mycke alkohol o välja på! det var även många gubbar osv som ville ta shots med oss cooola kids lol.. vi drog in en hel del med dricks och alla där tyckte vi skötte oss så bra så höhö. STANK rök när man kom hem på kvällen också efter vad som kändes som längsta dagen men då var de bara snabbt duscha och sen iväg på matildas 25års greatgatsby fest! serverades gudomlig mat, pplockbuffe och sen en svingod kladdkake fudge chocolate chip m&m grädde-kaka, ja allt fanns på :D SÅ god. vi körde massa roliga dricklekar mest hela kvällen och umgicks o hade kul tillsammans!
poängtera: åt inte i caf nånting i lördags- succé faktiskt så jag åt hur mycke som helst hos matilda o på smoke eventet, måste ju passa på!!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, tränat, pluggat.. har vart SÅÅÅ SKÖNT för jag har inte pluggat nånting alls torsdag,fredag,lördag- sån frihetskänsla. men nu hade jag lite och göra men de får man ta! har sovit massa idag också för vaknade alldeles för tidigt imorse. Jag Tiff och Louise bokade nyss Miley Cyrus i miami 22 mars ocksåå wohooo!!! icona pop som förband :D astaggad!!
 
annars då.... typ vårt toapapper e slut igen så jag och elin kör lite nödlösning då och nallar massa typ i bible osv så vi har liggandes på golvet för tillfället hahah OVEE.
 
Nu ska jag kolla glee och sen sova hehjjjsvejs

bilder från veckan

Kategori: Allmänt

 

tiden går för fort

Kategori: Allmänt

vart tar veckorna vägen..... det är helt otroligt att en skolvecka svishar förbi snabbare än jag vet inte vad... veckan har bestått av skola, jobb, sola, träna standardprylar..
träningen i torsdags var inställd för dunny hade något möte men de flesta kom ut på planen ändå så körde vi en egen träning med mestadels match, vilket var skoj :) och äntligen fick vi spela i sporttop, så himla skönt!
sen på eftermiddagen fick jag förfrågan av hanna om jag ville vara med på tennislagets hollyträning för hanna var sugen tydligen, och eftersom att vår träning inte vart så jobbig på förmiddagen så bestämde vi oss båda för att vara med, sjukt mycket cardio.... väldigt jobbig intensiv träning, men kändes bra skönt efter!! vi körde tydligen i 45 min men det kändes som 20 så det är positivt. Sen igårkväll var det taco vida, första gången på typ en månad så alla var jättetaggade och kändes som att hela skolan var där! hade inte tänkt dricka meeen ändrade mig på sterling när alla andra förfestade, ingen ide att säga att ja ska va nykter för ja ändrar mig alltid! det var en bra kväll iallafall och den avslutades på bästa sätt- taco bell! ooooooh va gott alltså, åt 2 burritos mmm hej tjockis.
Imorse hade vi träning klockan 10, mindre kul, men jag tyckte alla gjorde ett väldigt bra jobb för de syntes inte att vi alla vart ute natten innan :)
nu har jag precis kommit hem från lite skitgöra på smoke-inn, det har ett stort event hela dagen imorgon och nu ikväll skulle det sätta upp alla bord och stolar osv så jag och Jo hjälpte till och tjänade in lite pengar wihuu. 
Imorgon är vi nämligen flera från laget som ska jobba på eventet, ska bli spännande för vet inte vad vi ska göra eller vad de går ut på eller så men de ska bli kul ändå! 
Kvällens bästa var att jag för första gången fick testa segway, faaan va roligt det var!!! fick köra massa golfbil också, alltid kul :) nu blir det glee och sen sova för det börjar rätt tidigt imorgon!
godnatt

lång jävla måndag

Kategori: Allmänt

Längsta måndagen på länge.. tror man har sömn att ta igen från helgen så var trött redan från start.. 
Lektioner från 8-12.20 sen jobb 1-4 sen träna från 4-5 sen middag och sen nattklass 6-8.15 sen var det mathlab 8.15-9. SÅ nu checkar jag ut godnatt 

linn och matildas födelsedagskalas

Kategori: Allmänt

 

asfjj

Kategori: Allmänt

 

bra helg!

Kategori: Allmänt

Bion var ju hur rolig som helst verkligen, och michael ealy är ju helt sjukt fin omg!! jag och jo dog lite på bion, den hugfärgen och dom ögona...... Jag lyckades hålla mig vaken faktiskt, däremot somnade val bredve mig, hon hade två stolar så hon typ låg ner i mitt knä och sov, såg fett skönt ut lol..
 
Igår var de ju poolfest, blev inte överdrivet mycket folk men de räckte alldeles utmärkt! vädret var bra och vi drack och lyssnade på musik, solade, jag spelade poker med några av killarna, gick braa faktiskt hääh.. sen körde vi flip the cup och beerpong också, tog massa bilder osv.. alltid ett måste haha. runt 5 begav vi oss tillbaks till campus och jag och elin åt middag i caf (proppade i oss kakor också för vårt nyttighetsvad tog slut i fredags) sen gick vi tillbaks för att nappa, jag deckade direkt och vaknade upp vid halv 9 typ och då gjorde vi oss iordning igen för att åka tillbaka till cityside och förfest hos val. sen gick vi till en annan tjejs lägenhet inne på cityside för hon fyllde år så vi var där ett tag och sen åkte vi till rumbas och dansade losssss :) väldigt lyckad dag och kväll!!!! 
 
idag har också varit en produktiv dag även fast man vart seg. jag och elinhar solat några timmar, olidligt varmt dock... sen har vi gymmat, tvättat, och gjort en hel drös med läxor! nu vill jag inte se plugg igen på ett bra tag men de blir ju svårt eftersom de är skola imorgon.....ugh. nu ska jag iallafall mysa ner mig i sängen och se gleee och förhoppningsvis sova tidigt :) godnatt sötnötar

alla hj dag

Kategori: Allmänt

alla hjärtans dag har vart en bra dag, började med träning kl 10 sen låg vi ute och solade i några timmar, de brände på bra så lite bränna fick man! sen var de lite plugg och sen åkte vi till cityside och hade appetizer middag med massa småplock. sen nu skulle vi på bio 9.55 och de va stört mycke bilar  så vi kom till biografen efter 10 nån gång o så 3 av oss hann köpa men sen var de slutsålt hahaha o vi var 5 så vi fick byta våra biljetter mot bion nu 10.30, tur att de går så pass ofta ändå helt galet ju hemma är de fleera timmar mellan biosarna om man vill se samma film o de går ju verkligen inte ofta sådär på kvällen hemma! 
Vi ska iallafall se "about last night", tror den kommer va riktigt rolig o bra! sitter breve val som håller på o somna nu innan o jag är sjukt bra på att somna i biografer också så vi får se hur de här kmr gå! sjuuukt jävla bekväma stolar också Inte bra!!! 
iallafall imorgon är de pooolparty wooooh!!! sjukt taggad faktiskt, hopppas på bra väder skulle sitta sjukt fint. sen nap o sen utgång förhoppningsvis :) 
hoppas alla haft en dag fylld med kärlek!! 

helg igen

Kategori: Allmänt

wooo helg!! 
har inte blivit nåt matteplugg.. imorgon kanske med tiffanyy eller typ på söndag kanske. 
Har vart sjukt sore efter holly nu i 2 dagar, har försökt gå av träningsverk på löpbandet men vetetusan de har inte gått så himla bra. vi slapp springa 2 mile idag på träningen iallafall, älska dunny!!!
 
Vad annat har hänt denna vecka.. det är en kille här på skolan i track and field laget tror jag som har sagt att han ska ge mig en pickup line varje dag typ haha så himla konstigt, idag var det "do you have a map? cuz i get so lost in your eyes" och häromdagen var det min favvo "if i could rearrange the alphabet i would put u and i together".. haha så jävla oklart för har inte pratat nånting med den här killen tidigare. 
 
Mitt dorm o några fler var nyss över hos Bolt och Hanna o Maria, de hade massa golfare över också, de hade druckit ssedan 5 hahaha jag dör vad roligt det är att se andra packade när man själv e spik.Längtar sjukt mycket till springbreak med de här tokarna också!!!!!!! Får se hur de kommer må imorgonbitti vi har ju träning vid 10 redan, haha... jag ser fram emot det iallafall ska bli kul o lira lite :D nu blir det ett glee avsnitt och sen sova nattiii

såja

Kategori: Allmänt






lugn helg

Kategori: Allmänt

Helgen spenderades på campus, gjorde typ ingenting!! rätt skönt ibland faktiskt... jag och elin tog en rätt bra promenad både förbi sports authorities där jag köpte joggingskor för typ 400 wiii, och shorts. Sen gick vi vidare till Target där jag köpte jeans för under 200, samt vita shorts som varit väldigt efterlängtat. Ändå bra priser :) fast borde spara lite nu ändå med tanke på att man ligger lite back pga springbreakresan, menmen kul att shoppa!
Blev även lite solning i söndags, annars inte mycket som hänt.
 
Jobbade imorse, det var en massa student counsels från andra skolor som var här så vi hade tour för dom och sen fick de ställa massa frågor till oss 5 elever, det gick helt okej faktiskt jag trodde de skulle vara värre. Blev lite jobbigt dock när jag fick personligt riktade frågor (eftersom jag var enda svennen, eller internationella överhuvudtaget, så var de lite nyfikna på det)
Vi hade Holly idag igen också, kan inte sluta säga fy och usch och blä efter varje gång vi haft henne... hon dödar.. men det är bra träning och man mår jävligt bra efteråt så jag ska inte klaga :) plus att de tydligen är dunny som ber henne att köra mycket löpning med oss så kan inte skylla på henne heller! har också hört rykten om att vi ska springa 2 miles på torsdagsträningen, hoppas av hela mitt hjärta att det är skitsnack för är så inte sugen på det :( 
 
Återigen är matteångesten tillbaka, ska ta tag i det imorgon... jag måste! har frågat en kille på jobbet som kanske kan hjälpa mig medan vi jobbar imorgon, hoppas han är bra på matte nu som han påstod hähä.
 
klockan är bara 8, jag ligger i sängen redan och ska titta glee, lagom chilllax kväll.......- GODNATT

hejjjj

Kategori: Allmänt

Vart en rätt hektisk vecka i skolan med flera inlämningar o de där jävla matteprovet.... fyfan jag försökte verkligen, har vart på mathlab och pluggat på egen hand Och med andra personer men ändå var de så himla svårt :( vet inte om jag klarade det eller inte.. men får fortsätta kämpa på, behöver ju bara få typ E..
Annars är väl största nyheten att jag fått jobb, i "admissionkontoret" här på skolan.. jag jobbar tillsammans med Jo..shock! alla kopplar ihop oss hela tiden på jobbet nu för vi heter samma "Hey Jo's", "Whatsup Jo's", och nu när vi har samma jobbkläder också... haha ugh dorks. Men det är kul att vi jobbar tillsammans iallafall även fast de vi endaaast får göra massa skitgöra..men ska inte klaga de är chill som tusan, vi fick bland annat fått göra massa valentines day cards ena dagen, pyssla o klippa o klistra, som på dagis igen!
 
Nästa grymma nyhet är väl att träningarna dragit igång äntligen!!!! vi började med holly i tisdags (dö), sen teknikl i torsdags och 3 lag smålagsspel igår fredag- så jävla roligt alltså jag älskar fotboll sååå jävla mycket!!! jag o linn fick värsta hype o skrek att vi längtar helt sjukt mycket till hösten då de är säsong igen :DDDDD det var sjukt varmt igår dock helt dizzy blir man.. kändes lite som under försäsongen ugh... sen efteråt när vi skulle sola så blev det givetvis molnigt, varför är de alltid så :( 
 
annars har de inte hänt överdrivet mycket förutom netflix o mat, 2 klara höjdpunkter i livet. 
 
Nu ska vi gå och äta är hungrig som tuuusan, ha en bra helg allihopa :)

beerpong

Kategori: Allmänt



bilder

Kategori: Allmänt












helgen över

Kategori: Allmänt

Återigen en grym helg. I fredags var det OBL (outstanding business leaders), ett ganska långt föredrag där massa successful personer pratade, ganska långtråkigt faktiskt.. meen iallafall kvällen var grym! min första gång på renegades (typ countryclub me lite hiphop osv efter 12)
Vi började med att förfesta i dormet bredved, vi körde beerpong och sjöng tons of karaoke, succe! Sen var vi på renegades där vi red en tjur dom har där, helt omöjligt o hålla sig kvar men skoj ändå, sen dansa vi line up danser o sen efteråt körde Jo mig och Val till tacobell, första gången jag åt de också MMMM... jag badade i fontänen utanför publix också, svinkallt.. men bra kväll var det iallafall.
Igår mådde jag helt otroligt dåligt faktiskt men de blev ändå lite solning och faktiskt en hel del läxor gjorda... annars bara glee-tittande. 
Idag var de också asnice väder så vi har hängt vid poolen, musik i högtalarna, lite volleyball, o bara chill, myyycket najs! Var även på gymmet idag och nu på kvällen var de ju superbowl så vi var en hel bunt från laget på Ale House där Erin jobbar och numera även Jokki! Det var trevligt faktiskt, bra stämning :) kunde dock inte brytt mig mindre om själva matchen.. vet fortfarande bara vad ett av lagen hette och inga regler kan jag ju heller. 
 
Nu är jag helt slut så ska bli skönt o gå o lägga sig, imorn väntar åter en 8-klass WOHOO höjdpunkten. Nattiii