engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

alla hj dag

Kategori: Allmänt

alla hjärtans dag har vart en bra dag, började med träning kl 10 sen låg vi ute och solade i några timmar, de brände på bra så lite bränna fick man! sen var de lite plugg och sen åkte vi till cityside och hade appetizer middag med massa småplock. sen nu skulle vi på bio 9.55 och de va stört mycke bilar  så vi kom till biografen efter 10 nån gång o så 3 av oss hann köpa men sen var de slutsålt hahaha o vi var 5 så vi fick byta våra biljetter mot bion nu 10.30, tur att de går så pass ofta ändå helt galet ju hemma är de fleera timmar mellan biosarna om man vill se samma film o de går ju verkligen inte ofta sådär på kvällen hemma! 
Vi ska iallafall se "about last night", tror den kommer va riktigt rolig o bra! sitter breve val som håller på o somna nu innan o jag är sjukt bra på att somna i biografer också så vi får se hur de här kmr gå! sjuuukt jävla bekväma stolar också Inte bra!!! 
iallafall imorgon är de pooolparty wooooh!!! sjukt taggad faktiskt, hopppas på bra väder skulle sitta sjukt fint. sen nap o sen utgång förhoppningsvis :) 
hoppas alla haft en dag fylld med kärlek!! 

Kommentarer

  • lena engberg säger:

    Puss i efterhand på alla hjärtans dag...har ingen PC å vi är ju lediga den här veckan. Sitter på bibl. nu och fixar lite. Småttingarna hälsar stora kramen!!

    Löv ya......

    Svar: har ni gjort massa skoj prylar ännu?? och imorgon kommer ju vilma :) vad roligt!
    hälsa tillbaka
    massa kärlek!!
    Johanna Engberg

    2014-02-20 | 12:58:40

Kommentera inlägget här: