engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

:D

Kategori: Allmänt

vi har börjat hänga lite med tennisgrabbarna, eller mest mina roommates men de gör ju så att jag också träffar dom! i torsdags efter vår träning hade vi tennisturnering här på sterling, vi parade ihop oss en tjej från huset med en tenniskille o körde matcher, hur nice som helst faktiskt :) o sen gick vi till hot tuben och sennnn drog vi till taco vida, den första taco vida kvällen för oss i år faktiskt! väldigt trevligt att så många från skolan dyker upp dessa kvällar så man får parta lite med alla :) 
och igår var det killarnas senior game (mot embry) så vi åkte o köpte färg o målade oss vita och blåa och hejade som bara den och sååå vann dom med 1-0 och är nu klara för nationals, whoooo hoo :D :D efter det var det hallooween fest hos killarna, första festen tillsammans på hela året också... helt sjukt... efter 3 månader typ. men jävligt kul! massa annat skolfolk och randomfolk där också. alla är så himla kreativa med snygga outfits man blir imponerad :) lyckad kväll! och imorse skulle vi till nicks diner och käka frulle/brunch men det var proppat så vi goooglade "brunchställen west palm beach" och hittade nåt som verkade okej så vi googlemappade oss dit och hamnade på nåt jätterandom ställe men de var väldigt trevligt och maten var grande :) matilda och filippas kompisar från st thomas var på besök så de var även med på festen igår och på morgonens äventyr! och som vi också diskuterade imorse i bilen dårå var ju faktiskt att absolut är de svinkul att festa osv men de är nästan ännu najsigare med morgonenefters äventyr då vi oftast hittar på saker som åker o käkar osv! skulle gärna hängt med på resten av dagens aktiviteter också tennis och strand meeeen nu är jag ju fast på jobbet, typiskt! 
DAGENS BÄSTA NYHETER: BAJEN UPP I ALLSVENSKAN!!!!!!!!! WOOHOHOOOOOOOOOOO SÅ GRYMT OCH SÅ JÄKLA GLAD :D :D önskar så jävla gärna att jag såg matchen idag men men..... sjukt fett ändå och nästa år blir de o sopa banan med dif o aik! heiidå

Kommentarer


Kommentera inlägget här: