engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

grym start på springbreak

Kategori: Allmänt

Gårdagens poolhäng var helt fantastiskt, helt underbart väder, sjukt god mat som sofia hade gjort, grymmaste guacamolen, minipajer med skinka broccoli och tomat mmm, parmaskinka m creamcheese, lax på kex, chokladbollar, BÄSTA BROWNIESARNA med mera!! schyst musik och bra sällskap dessutom :)
jag och linn hade lite snack i hottuben om hur mycket vi fullkomligt ÄLSKAR våra liv här, det är helt sjukt vad vi älskar varje dag och jag njuter maxat. blev att vi stannade där till 5, gick hem för att duscha, napa och äta och chilla innan vi gick tillbaka till sofis för förfest, vilket alltid är trevligt. Därefter blev det rumbas, vi spenderade i princip hela kvällen på hiphopgolvet igår faktiskt, sjukt nice :DD dansade hela kvällen wiee så kul. Kom hem vid halv 5 och vaknade innan 10 imorse(klockan ställdes om inatt så vi tappa ju en timme också) men då var det upp och hoppa för att bege sig till peanut island och float opia! vi åkte bil dit för att sen ta en båt ut till själva ön, de fanns 2 båtar som åkte fram o tillbaks från fastlandet, de hade dock kunnat haft 22 båtar för de tog sjukt lång tid o stå i kön!! iallafall,  ett event på peanut island men DJ och bar ute i vattnet så man behövde liksom simma ut dit, sen har folk sina båtar där som man klev upp på o dansade och allt vad vi gjorde, sjukt ball faktiskt!! helt sjukt proppad med folk och det fanns massa olika flytsaker madrasser o allt möjligt som man hängde på och hoppa på och jetskis osv och jag, bolt och adeleie åkte ut med en kille på jetski fast jag och bolt åkte på en såndär stor madrass efter  jetskin och flög på vågorna-ändlöst med skratt men också total skräck, vi sammanfattade det som en näradödenupplevelse!! sjukt värt ändå att få göra sånt gratis för de kostar ju bra mycket annars. Alla drack fruktansvärt mycket vilket alltid är kul men jag var helt nykter för jag hade tagit på mig att vara chaufför, hade sjukt kul ändå :) under att man inte brände sig i solen! 
 
Till middag köpte jag och elin quesadillas gahh så gott, som vi tog med oss till dormet och åt samtidigt som vi tittade prisonbreak, skönt avslut på dagen/helgen! elin somnade dock haha hon har sovit för lite i natt!.. 
Så jävla gött att det är springbreak alltsååååå, lovet har verkligen börjats på ohälsosammaste sättet också med massa alkohol, pizza, oreos, brownies, quesadillas, chokladbollar ch mycket annat gott.. men det är man värd efter massa veckor med slit i skolan o på gymmet! Ska fortsätta njuta av massa gottigheter resten av veckan då vi kommer befinna oss på ett all incl hotell i mexicoooo :D 
 
godnatt finisar! 

Kommentarer

  • Pappa säger:

    Men hur avundsjuk blir man med dessa bilder !!!
    Förmodar party hela tiden.
    Ta det lugnt på havet, HAJAR du !

    Puss från Pappa

    2014-03-13 | 15:45:53

Kommentera inlägget här: