engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

vecka 2

Kategori: Allmänt

dessa blixtar ugh...... träningen i lördags varade från 3.30- 7.15 (pm) i lördags för att vi behövde gå in för att vänta på att åskan skulle passera, blev gym däremellan för trodde inte vi skulle ut igen TJIII fick vi klockan 6 gick vi ut o lirade över en timme fullplan. vi hade bbq hemma efteråt då vi grillade lax och majskolv och sparris YAMMMMM, jag var ansvarig för grillningen men jag tar inte på mig ansvaret för de svarta majskolvarna eller brandalarmet som kände för att gå igång.
 igår hade vi ledigt, så jävla nice faktiskt och bara slappa och slippa tänka på 7 ams, holly, eller dunny för den delen.. kvällen avslutades med bbq hos hanna och de next door följt på filmtittande (parental guidance), rekommenderas :) var en hel del folk från laget där vilket alltid är trevligt. 
 
nu påbörjas vecka 2 av pre season, med en match inlagd redan på torsdag faktiskt så nu är de fokusering och läge att ge lite extra sista biten nu för att visa dunny och MARIA såklart :)) som nu är assisterande tränare, så himla kul! (var ju en på laget förra året men tog examen i våras) att vi är starka och kommer ge allt och lite till denna höst :) in this together. heidåå

Kommentarer


Kommentera inlägget här: