engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

underbar dag

Kategori: Allmänt

Till frukost igår gjorde vi american pancakes och massa scrambled egg hos Val, åhhh så gott det var!! fast mycket man gör här kan man inte riktigt ta cred för, till exempel pannkakorna igår, redan klartmixat pulver så bara o tillsätta vatten..men goda blev dom iallafall :D 
Efter det drog vi till skolan för poolhäng, helt fantastiskt! det var hur bra väder som helst, massa folk, folk drack, vi lirade boll vid poolen, lyssnade på musik, badade och hade volleyballturnering- verkligen lyckat :)
 
På kvällen väntade haloweenfest hos killarna som också blev lyckat! vid ingången var man tvungen att ta 3 shots, 2 absint och 1 tequila för att ens få komma in, fyyfan så äckligt, men det gick bra för mig ändå för hade inte pregameat nåt innan. Alla hade så himla bra utklädnader så roligt att se, mycket roliga bilder också! Kul och bonda med alla sköna människor också. Det varade dock inte så jättelänge typ till 1 för då var alla "hostar" helt passed out.. Vi åkte förbi donken påvägen hem, vettefan varför riktigt eftersom att vi bodde typ 2 minuter bort o ändå skulle vi envisas om att åka iväg.. men vi var hungriga! ville så jävla gärna ha mcflurry men så var inte glassmaskinen igång på natten tydligen hahah adeleie blev så lack så hon skrek massa saker åt han i kassan bland annat "is my dick bigger than yours??" (hon var utklädd till lmfao och hade strumpor innanför kalsongerna därför) hahah så roligt.... han hade ingen bra comeback till det.. det fick bli cheeseburgare istället, har inte ätit det på huuur många månader somhelst fan va gott det var!
 
Idag blir en soft dag med plugg, pool kanske och förhoppningsvis gym ikväll om man lyckas finna krafter till det.
Klockan ställdes om idag också, vilket förklarar lite varför vi vaknade ovanligt tidigt imorse, så nu är det officiellt 6 h mellan här och hemma igen! 
Ciaoo 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: