engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

utslagna

Kategori: Allmänt

Utslagna på straffar i gårddagens final mot Westmont. Inte världens rättvisaste sätt att bli utslagen på tycker jag... Vi ledde matchen med 2-0, de reducera upp till 2-2, det blev 2 mållösa förlängningar, och alla var helt slut i kroppen. Jävligt tungt var det igårkväll, med mycket känslor och mycket tårar... Men ändå så sjukt stolta över vår prestation denna säsong då vi inte förlorat en enda match förräns igår (då borträknat träningsmatchen mot Concordia i början). Denna grupp människor är helt jävla fantastisk med alla möjliga personligheter som gör varje dag till en dag att minnas, och jag kan inte vara lyckligare just nu över att få vara en del av den, allallall kärlek till er just nu. Och tack till Dunny som är en helt världsgrym tränare, en större skojare får man leta efter, men igår efter matchen hade han skrivit ett långt brev till laget igår som Richelle fick läsa upp för oss för han inte kunde göra det själv utan att bli för blödig, så himla fina ord. 
Extra tufft för seniorserna eftersom att detta var deras sista Nationals och deras sista match någonsin här, vi andra har iallafall fler år på oss.
Ytterligare en sak att vara mer än stolta över är att vi gjort historia i Northwood, inget lag har någonsin tagit sig såhär långt i Nationals. Och av vad jag hört från lite olika håll har laget aldrig varit såhär bra, både gällande på och utanför planen. 
Tack allihopa för en fantastisk 1a säsong på Northwood, (bortsett från ett 1a pris i Nationals) så kunde den helt ärligt inte vart bättre..vi slutade på delad 3e plats och det äröver 300 lag med i NAIA så det är något att vara mer än stolt över, tillsammans är vi starka.
Love to you #tfs 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: