engbergs.blogg.se

There is no path to happiness, Happiness is the path.

redo för semi!

Kategori: Allmänt

Match idag igen, räättså öm i kroppen men det gick bra ändå! Hade lite otur med vädret för det öste ner ett tag vilket är fett oskönt när man blir jätteblöt och kall, och efter regn här blir de alltid sjukt fuktigt o lökigt också... menmen vem fan bryr sig när vi vann ändå :DD 2-1 blev slutresultatet och enligt min far hade jag fått en hel del beröm av kommentatorn, alltid roligt. Linn blev armbågad i pannan i slutet och spräckte hela skiten fy vad djupt och tjockt såret var assååååååååå och blödde megamycket........... hon fick åka till sjukhuset och sy efteråt, riktig tuffing :)
Vi är nu officiellt redo för semifinal som spelas på fredag 3.30 mot Westmont. Vi är ETT AV FYRA lag kvar i hela landet i NAIA häftigt!!! (all we do is winwinwin no matter what)
OCH Embry åkte ut idag mohahahhaha, ytterligare ett bevis på att vi äger dom i alla kategorier..SÅ värt att komma längre än dom i nationals!!!! 
Imorgon har vi ytterligare en bankett fast på dagen kl 12, så då blir det att klä upp sig igen woho, not.. föredrar ganska starkt att gå i slappkläder asså hähä menmen, mat får vi ju! o de är alltid gött 
Godnatt på errr

Kommentarer

  • mamma säger:

    Så jäkla kul! Du är omnämnd i intervju med Matt på youtube också.
    Stackars Linn, hoppas hon mår bra!
    Var spelet ojuste eller var det bara en olyckshändelse?

    Ska hem till pappa o kolla matchen på fredag kväll.
    Hoppas nerverna håller ;-)!
    Ha en trevlig bankett
    Ses snart

    Svar: vad heter klippet? :) kul!
    Ja hon mår bra, påt igen på fredag, krigare. Det var olyckshändelse, nickduell.
    Åh så kul, ladda upp med massa godsaker så tänker du inte på nerverna!
    Johanna Engberg

    2013-12-05 | 08:06:31

Kommentera inlägget här: